Miért maradozhat ki a menstruációm?
Figyelt kérdés
Gyakran előfordul,hogy kimarad a menstruációm,van,hogy egy-másfél hónapig meg sem jön de olyan is volt,hogy egy héttel előbb jött meg. Jelenleg nincs szexuális életem igy nem féltem attól,hogy teherbe estem,viszont elmentem orvoshoz,mert aggódtam. De egy vizsgálat sem járt eredménnyel,tehát egészségesnek találtak.Arra lennék kiváncsi van-e még valaki,akinek hasonlóak a problémái vagy tudja,hogy mi okozhatja?Élelmiszer vagy bármi más lehet-e,ami késlelteti/előre hozza?2012. szept. 15. 09:49
1/4 anonim válasza:
Nekem van, hogy 2 hónapig sem jön meg. Világ életemben ez volt a bajom. Az orvosom csak fogamzásgátlót írt fel, be is állította, de egy ideje abbahagytam. Nálam sem találtak semmit, pedig nagyon sokszor megvizsgáltak. A családban van pcos beteg, így inkább bejelentkeztem ismét orvoshoz, mert annak ez is a tünete. :(
2/4 anonim válasza:
A hormonjaiddal van gond, endokrinológushoz menj.
3/4 anonim válasza:
menj endokrinológushoz,én is hasonló problémákkal küzdök,mint Te,én is endokrinológushoz megyek
4/4 anonim válasza:
nekem is mindig előbb szokott megjönni 1 2 nappal, most meg már 8 napot késik és ilyen soha nem volt nekem sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!