Hashimoto Thyreoiditisz es fogamzasgatlo eggyütt szedese?
Figyelt kérdés
Akinek Hashimotoja van,szedett v. szed fogamzasgatlot?Hogy hat ki a betegsegre?Nekem egy gyenget irt ki az orvos,de meg sem kerdezte a betegsegeim,nekem meg akkor eszembe se jutott.Nem fogamzasgatlokent kaptam,hanem erös tüneteim vannak a ciklus közepen.Elöre is köszönöm a valaszokat.2012. szept. 10. 17:33
1/5 anonim válasza:
Ezt az endokrinológusodtól kérdezd meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem nincs endokrinologusom,volt, 5 evig jartam majd azt mondta tovabbra a haziorvoshoz kell menjek,most meg termint nem kapok,esetleg sokat kell varni,a haziorvos meg ne is irjam le milyen.A nödoki,mint minden nödoki,teletömne hormon tabl.ha kell ha nem.Különben erre az ötletre mar en is reg rajöttem.olyanok valaszat varom,akiknek ez a betegsegük van,v. jartasak a temaban.
2012. szept. 11. 15:16
3/5 anonim válasza:
Ha nem annyira sürgős a dolog, és nem felejtem el, akkor jövőhét hétfőn megkérdezem az endokrinológusom.
4/5 A kérdező kommentje:
Elöre is köszönöm.
2012. szept. 14. 13:00
5/5 anonim válasza:
Vasárnap majd írj még egy privát üzit, hogy ne felejtsem el:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!