Ettől maradhatott ki? (Lent bővebben)
Figyelt kérdés
Petefészekgyulladásom volt márc. körül a bal oldalon, azóta minden hónap közepén 15.-e körül megjött rendesen de most ez a hónap kimaradt :( már 2 hete késik, de a hasam néha-néha görcsöl meg elég fáradékony vagyok. Lehet a régebbi petefészekgyulladás miatt ez vagy csak simán kimaradt? (most elméletileg pont a bal oldal van soron ahol a gyulladás volt) Nem vagyok terhes, azt ki lehet zárni mert már kb 9 hónapja nem volt semmi szexuális kapcsolatom csak petting.
Köszi a válaszokat L/17
2009. júl. 29. 20:15
1/1 anonim válasza:
Szerintem még nem kell aggódnod, mert csak egyszer maradt ki, ilyen másnak is van, de ha megismétlődik, feltétlenül menj el dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!