Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A férjem megcsalt egy prostitu...

A férjem megcsalt egy prostituálttal, és mint kiderült nem használtak óvszert! Milyen betegségeket kaphattam el?

Figyelt kérdés
Főleg olyanokra gondolok, aminek nincsenek tünetei, csak pár év múlva derül ki, hogy benned van az a vírus vagy baktérium. Anális szex is volt közöttük, és ez hámsérülést okoz, tehát komolyabb dolgok is átfertőződhettek. A nőgyógyászati sima vizsgálat baktériumot mutatott ki bennem. Tanácstalan vagyok, hova kéne mennem, hol tudnak teljes körűen kivizsgálni, hogy nem kaptam-e el valami HPV-t vagy más betegséget. Aids teszt eredménye hála Istennek negatív lett. Milyen betegségek vannak, amivel vigyázni kell, és hol tudom ezeket kivizsgáltatni? A nőgyógyászaton nem sokat akartak segíteni, és állítólag egy csomó vizsgálat nincs ingyen. Segítsetek!

2012. szept. 7. 19:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

még le feküt utána veled ez nem ember de még állat se!

még lesz ilyen 99százalék

2012. szept. 7. 19:26
 12/20 anonim ***** válasza:

Azt javaslom, hogy menj el magán rendelésre. Én is magán nőgyógyászhoz járok, és ő tüzetesen átvizsgál ától cettig.

Az enyémnél egy szimpla vizsgálat 7000 forint. A tesztek elvégzése tuti, hogy sokkal többe kerül, de ha az egészséged fontosabb, mint bármi más, akkor azonnal menj el és alaposan vizsgáltasd ki magad.

A férjedről inkább nem írnám le a véleményemet, mert az nyomdafestéket nem tűrne.

Neked pedig kívánom, hogy minden rendben legyen veled, és hogy meg tudj a "kedves" férjedtől szabadulni egy életre!

22/L

2012. szept. 7. 19:39
 13/20 anonim ***** válasza:

Ne a prostituáltat szidd! Ha nem lenne igénybe vevő (kedves férjed), ő se lenne.

A HPV-t nem lehet biztosan kimutatni férfiaknál, a többit igen.

Van lappangási idő, bizonyos vizsgálatokat meg kell ismételni, a HIV is ilyen.

Vannak kifejezetten STD centrumok (általában bőrgyógyászatokon). Ott a legtöbb vizsgálatot elvégzik.

Le nem feküdnék ilyen emberrel. Fura, hogy visszafogadtad, ráadásul ilyen hamar és már szex is volt. :S

2012. szept. 8. 15:52
 14/20 A kérdező kommentje:
nem mondta el hogy nem volt gumi!
2012. szept. 8. 17:31
 15/20 anonim ***** válasza:

Részletkérdés.

Akkor se engedtem volna vissza, ha gumit húzott volna.

Azzal, hogy prostituáltat vett igénybe, nálam örökre elvágta volna magát.

"Szimpla" megcsalást lehet, hogy megbocsátanék. Ezt nem.

2012. szept. 8. 17:37
 16/20 A kérdező kommentje:
de ti nem lepődtök meg ezen, hogy van olyan k*rva aki bevállalja gumi nélkül???
2012. szept. 8. 23:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem. Többet kérhet érte gumi nélkül. Ennyi. A pénz nagy úr, ha rá vagy szorulva, akkor még nagyobb.

Én a férjedet nem értem. A farok még nagyobb úr lenne? Felülír minden józan megfontolást?

Veszélyezteti saját magát, és utána a nejét is?

2012. szept. 9. 01:21
 18/20 anonim ***** válasza:

KEdves kerdezo! NEm kamu ez a kerdes? NEm tudom elkepzelni, hogy ennyi onbizalmad, tartasod ne legyen asszony letedre, hiszen nem fogod fel, hogy mi tortent valojaban!

A mai vilagban mar cserelgetik a szex partneruket az embereket, nem az okorban elunk,

itt a ferjed hibazott, tehat nagyon keves feleseg lenne az, aki ezt elfogadna, elturne, te pedig a prostira koncentralsz, haragszol ra stb., de a prosti nem kopogott nalad, a ferjednel,

a ferjed kert tole szolgaltatast, amit megkapott! A gumi valoban egy kellek, de itt nem a gumin van a hangsuly, hanem a ferjednek a cselekedeten pl. TE nem tudod kielegiteni a ferjedet? Ez nem merult fel benned, hogy miert kopogtatott egy masik nonel, mi az, amit otthon, toled nem kapott meg stb.?

2012. szept. 9. 10:48
 19/20 A kérdező kommentje:
mit? az anált amit én nem szeretek. az miatt ment a k*rvához! ennyi egyébként éntőlem is MINDENT megkapott ezen kívül! ha meg valaki nem tudja tisztelni a másikban, hogy valamit ő nem akar, akkor nagyon sajnálom. ő ennyi.
2012. szept. 10. 16:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom a dolgot és szerintem menj el a legközelebbi Bőr- és Nemibeteg Gondozóba és ha lehet kérj minél előbbi teljes kivizsgálást.Az Aids tesztet pedig 9 hónap múlva meg kell ismételni,mert 9 hónapig nem lehet kimutatni.A baktériumokat pedig egy wc-ülőkén is elkaphattad,ha hajlamos vagy rá.Tényleg fizetni kell a vizsgálatokért,de én a helyedben a férjemtől venném el azt a pénzt,ha már kvára volt pénze erre is legyen!Nagyon sajnálom,hogy így kellett járnod!
2012. szept. 10. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!