Demjén László és Lőrinc István nőgyógyászról mi a véleményetek?
Jó és rossz tapasztalatok is érdekelnek!
Segítettek már valakinek teherbe esni??( ez a legfontosabb)
Demjén nagyon jó szakember én csak ajánlani tudom!
Mi elég sokat vártunk a babára,(37 évesen sikerült-amit neki köszönhetünk:)).
Nála is szültem 2 éve a fiamat,nem csalódtam,rendes volt nagyon.
Lőrincnek az újpesti sztk-ból rémlik a neve,de nem jártam nála.
Nem tudom aktuális-e még a kérdésed, de Lőrincet messziről kerüld el! Én márciusban el akartam menni az sztk-ba, mert kiderült babánk lesz. Minimum 1 hónapot kell várni, hogy bejuss bárkihez is. Nos az egyik ottani nőgyógyász tanácsára sürgősségivel bejutottam sajnos lőrinchez :( Az 1 hónapos várakozási időt se értettem, mert kongott az ürességtől a váró. Bementem a dokihoz, aki minden kérdés és vizsgálat nélkül üvöltve közölte, hogy túlsúlyos vagyok és biztos magas a vérnyomásom is és ne hazudjak neki, hogy 31 évesen még nincs gyerekem és fogadjak egy magánorvost, aki majd ápolja a lelkem a hülye terhességem közben. Had ne mondjam, hogy majd ráborítottam az asztalt, de a vele ellentétben lévő kultúrám visszafogott és napokig bőgtem miatta és szívem szerint feljelentettem volna.
Demjén dokihoz járok azóta magánrendelésre. Kedves meg aranyos meg minden, de ne lepődj meg, ha meg sem ismer. Első nap közölte mennyibe fog kerülni a szülés és hogy majd mindent megtesz, hogy jó kapcsolat alakuljon ki, de a 9 hónap alatt összesen 2x vizsgált meg és 1x csinált uh-t és furcsálja, hogy bennem nins akkora kötődés :D Viszont inkább ő mint lőrinc
Azóta Mind 2 nél voltam....mindegyik aranyos volt...de Lőrinc foglalkozik velem,úgy érzem!..úgyhogy nála maradok..kedves második válaszoló,sajnálom hogy veled ez történt!..biztos rossz napja volt!!!
Ha velem ilyen lesz, akkor tuti leváltom...engem soron kivül fogadott...mert előtte magánrendelőjében voltam,csak ott baj volt az ultrahanggal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!