Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek terhes?

Zoyalany kérdése:

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
40 napon járok eddig redszeres ciklusaim voltak azt hittem terhes vagyok de a tesztek negatívak. lehetséges mégis a baba volt valakinek ilyen?
2012. szept. 5. 14:29
 1/5 anonim válasza:
Nem valószínű, még nem hallottam ilyenről, és a legtöbb tesztre az van írva hogy tévesen mutathat pozitív eredményt, de negatívat nem. Azt is írják hogy ha oka van feltételezni hogy mégis terhes keresse fel orvosát. Én azt tenném a helyedben, más oka is lehet hogy nem jön meg, lehet stressz, vagy hasonló, de komolyabb is, mindenképp utána kéne járnod, ha esetleg terhes vagy azt is megmondja, és azt is ha más a baj.
2012. szept. 5. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jelentkezz be a nőgyógyászodhoz!

Érdemes 2 naponta ismételni a tesztelést! Mert lehet, hogy terhes vagy, csak még alacsony a vizeletedben a HCG szint!

Pozitív eredmény biztos terhességet jelent, negatív teszt viszont nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes!

Még petefészekciszta is okozhat késést, illetve előfordulhat az is, hogy egy ciklust "átpihen" a szervezeted! Nekem is volt így, többször is.

2012. szept. 5. 19:37
 3/5 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál nem vagyok terhes de cisztám sincs szervileg rendben vagyok ezt mondta az ultrahangos orvos de akkor mi lehet? mikor jön meg és mit tegyek érte,
2012. szept. 5. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor nekem kb 2 hónapig nem jött meg- és nem találtak rá szervi okot- azt mondta az orvosom, hogy időnként megpihen a rendszer- kimarad egy menstruáció, aztán a következő megjön szépen időben.
2012. szept. 5. 21:51
 5/5 anonim válasza:
Stressz, vagy hirtelen sokkhatás is okozhatja a kimaradást, Strassz alatt nem csak azt értem hogy ideges vagy valami miatt, hanem ha tudat alatt feszengsz, tehát egyébként jó kedvű vagy, de mégis van valami idegeskedést kiváltó ok, ami aggaszt.
2012. szept. 6. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!