Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan tudom meg pontosan,...

Honnan tudom meg pontosan, hogy mikor jött meg utoljára, ha én hülye nem írtam fel?

Figyelt kérdés

Kisbabánk lesz és már voltam dokinál,neki mondtam saccra egy dátumot.Hónap végén szokott tehát az környékén benyögtem,hogy június 26.Nem mertem bevallani,mert már lecseszett finoman egyszer,hogy írjam ?:s

Tudom,írni kéne...Na de én,hogy jövök rá a pontos dátumra?

2012. szept. 3. 00:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Nagyjából sehogy. Ha tudod, hogy hány naposak hozzávetőlegesen a ciklusaid, úgy be tudod lőni kb, másképp meg hát... Sehogy.
2012. szept. 3. 00:11
 2/5 A kérdező kommentje:
:( amúgy ezt orvos se tudja megmondani?
2012. szept. 3. 00:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg tudná mondani, nem téged kérdezett volna. Nem fogják tudni megmondani.
2012. szept. 3. 01:03
 4/5 A kérdező kommentje:

igaz..mondjuk az a 2-3 nap ide vagy oda...

köszi

2012. szept. 3. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg visszaemlékezni, hogy milyen nap volt, mit csináltál(mit tudom én, akkor mentetek moziba, vagy pont hétvége volt, ilyenek), és aztán abból rájöhetsz, mert akkor azt már tudod, hogy melyik héten.
2012. szept. 3. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!