Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelent a véres vizelet?

Mit jelent a véres vizelet?

Figyelt kérdés

Azt hittem megjött, de nem hiszem. Még a boltba is elrohantam betétért. Nagyon félek és amúgy is ideges vagyok a suli miatt.

15/L

2012. szept. 2. 22:12
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
nincs amitől félj, rendbe fogsz jönni! beszélj anyukáddal holnap és meglátod mit mond!
2012. szept. 2. 23:14
 12/25 A kérdező kommentje:
Még aludni se tudok! De ha felfázás akkor mit kell csinálni? Végig sírtam az estét, mi van ha nagyobb bajom van? :(
2012. szept. 3. 03:44
 13/25 anonim ***** válasza:
43%
Szia! :) Sajnos ha véreset pisilsz, akkor mindenképpen orvoshoz kell menned, mert ez már elég komoly fertőzés, és ha nem kezelik megfelelően, akkor feljebb terjedhet a vesédre. Remélem nem lesz semmi bajod sem most, sem soha az életben!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2012. szept. 3. 06:54
 14/25 anonim ***** válasza:
22%

[link]

Előző voltam.

2012. szept. 3. 06:58
 15/25 anonim ***** válasza:
Az iskolának van iskola orvosa, hozzá el tudsz menni ( én fősulin csináltam ezt, úgyhogy tuti van középiskolának is). Ne várj vele péntekig, mert ha gyulladás, akkor csak rosszabbodni fog.
2012. szept. 3. 08:10
 16/25 anonim ***** válasza:

Még véletlenül sem várj péntekig!!!!!!!!!!!

Nekem volt véres vizeletem,ami szabad szemmel nem is volt látható,csak a labor mutatta ki!

Azonnal dokihoz mentübk,aki beutalt a korházba,10 napon át a vénánba kaptam az antibiotikumot,már megkezdődött a vérmérgezés!Tehát nagyon nem játék!Ráadásul én akkor 28 hetes terhes is voltam!

Neked szabad szemmel is látható a vér?(a vizeleted rózsaszinű?)

2012. szept. 3. 09:42
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Reggel nem volt semmi bajom, várok estig és meglátom. De nincs semmi különös fájdalmam sem. Nagyon félek még mindig, nem akarok kórházban feküdni. :( Ha nem múlik el felhívom anyut. De így is elég rossz a suli, nem akarok kimaradni már az elején. De tényleg nem fáj nagyon semmim.
2012. szept. 3. 11:42
 18/25 anonim ***** válasza:
A 06:54-es és 06:58-as vagyok. Ha tényleg a pisid véres, akkor mindenképpen orvoshoz kell menned, még ha nem is fáj semmid.
2012. szept. 3. 12:14
 19/25 anonim ***** válasza:

Ne ijesztgessétek már ilyen hülyeségekkel, mint vérmérgezés, stb!

Valószínűleg nincs semmi komoly bajod, lehet, hogy meg akart jönni tényleg . Ha nincs fájás, csípés, büdösség, akkor ne stresszelj.

Meglátod mi történik holnapra, lehet, hogy elmúlik. lehet pl egy kis vesehomok is...

igyál okat, ne izgulj holnapra meglátod.

Ha belázasodsz, vagy fájni kezd erősen, akkor viszont tényleg orvos!

2012. szept. 3. 16:52
 20/25 A kérdező kommentje:
Már ég néha és fáj, ha pisilnem kell, de remélem elmúlik. Véres vizeletem azóta sem volt. Szerintem csak egy egyszerű felfázás lehet.
2012. szept. 3. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!