Mit jelent a véres vizelet?
Figyelt kérdés
Azt hittem megjött, de nem hiszem. Még a boltba is elrohantam betétért. Nagyon félek és amúgy is ideges vagyok a suli miatt.
15/L
2012. szept. 2. 22:12
1/25 anonim válasza:
Ha a fehérneműd nem véres vagy valami sötétszines foltos, és a véres vizelet még előfordul akkor szerintem doki ...
2/25 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Szóval ha még tapasztalod a véres vizeletet akkor lehetséges, hogy felfázás s kezelés miatt ajánlom a dokit. De lehet valaki tud valami jobbat, otthoni módszert ellene :)
3/25 A kérdező kommentje:
De koleszban vagyok, ma költöztünk be. Anyáék otthon vannak, és félek mi lesz. Azonkívül, hogy sokat iszok, mit tehetek?
2012. szept. 2. 22:19
4/25 anonim válasza:
Nem csíp,nem fáj ha pisilsz? :)
5/25 A kérdező kommentje:
Nem, csak a lábaim fájnak, de lehet nem emiatt.
2012. szept. 2. 22:35
6/25 A kérdező kommentje:
Kicsit fájt ha pisiltem, de most már nem. Mit tehetek? :(
2012. szept. 2. 22:40
7/25 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem hogy csíp-e vagy fáj-e mert utalhat a véres vizelet húgyhólyaggyulladásra is (megjegyzem nekem volt már csípett és fájt is és alig jött ki pár csepp vizelet és folyton azt éreztem hogy wc-re kell mennem)
8/25 A kérdező kommentje:
Nagyon félek, itt egyedül mit tudok csinálni?
2012. szept. 2. 22:45
9/25 anonim válasza:
először is nyugodj meg :) amennyiben nem csíp nem fáj akkor nem lehet komoly a probléma de azért mutasd meg orvosnak. Feküdj le és pihenj ne stresszelj!
10/25 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudok orvoshoz menni, csak pénteken. De nagyon aggasztó ez a véres pisi, borzasztóan félek.
2012. szept. 2. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!