Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ilyen a menstruácio?

Antonia30 kérdése:

Miért ilyen a menstruácio?

Figyelt kérdés
ma jött meg reggel 9 fele a menstruáciom akkor láttam hogy kimentem pisilni és a wc véres lett és tudtam hogy megjött ma a menstruáciom,de a betéten még nem látok igazán vért hogy jönne,de ha pisilek akkor véres mikor pisilek.ez mitöl van?vagy még nemindult el rendesen a menstruáciom?egyébként nekem elég erös szokott lenni,szedek rá dycinone vérzéscsillapitot.
2012. szept. 2. 10:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Most a pisi véres, vagy megjött a havid? Nem mindegy!
2012. szept. 2. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csak akkor jön vér amikor pisilsz, akkor nem menstruálsz, hanem a pisid véres, és akkor viszont mindenképpen orvoshoz kell menned.
2012. szept. 2. 11:12
 3/4 A kérdező kommentje:
menstruálok
2012. szept. 2. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Még nem olyan erős és nem folyik annyira. Így csak a hüvelynél véres, amit ha megtörölsz, látszik. Ha erősebben folyik, akkor majd a betét is olyan lesz.
2012. szept. 2. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!