Brutális erősségű, egész testre kiterjedő görcsroham szerű menstruációs fájdalmak esetén 30 éves nem szült nők méhét eltávolíthatják kérésre?
Szia!
Csak érdeklődni szeretnék, hogy azóta már megoldódott-e vagy enyhült-e a problémád? És ha tudtak, milyen formában segítettek rajtad?
Megtalálták/találtad a probléma okát?
Nem nagyon lehet mit csinálni
Talán mikor nincs meg, akkor sportolj valamit
Az izmok jobban fogják bírni a megterhelést
Szia Kérdező!
Tudom hogy elég régi a kérdésed, de azért írok, mert nekem is pontosan ugyanez a problémám, amit te leírtál! Mintha magam írtam volna, komolyan. Annyi a különbség, hogy én még fiatalabb vagyok, 17 éves létemre élem meg ezt. Ezért amiket a kérdésedben is leírtál meg ide a válaszok alá, tökéletesen meg tudom érteni. Az a baj, hogy amikor ezt hónapról hónapra megéljük, annyira brutálisan erős a fájdalom, hogy kb annak örülünk,hogy nem halunk bele. Van, hogy ordítok mint egy állat. Igaz, hogy ez a tünetegyüttes, egész testre kiható méhből sugárzó fájdalom (de ez nem is klasszikus értelemben vett fájdalom, annál másabb) csak órákig tart, akkor egy örökkévalóságnak érzed!!! Nagyon kegyetlen. Keresem az okokat, belső munkát végzek folyamatosan. Tudom, hogy hol vannak problémáim, milyen nehézségekbe ütközök az életem során folyamatosan. Jártam egy ideig pszichológushoz is, engem az anya részéről értek problémák, bántalmazások, elhanyagolás. Bár befejeztük a közös munkát, tudom, hogy egy életen át dolgom lesz a saját nőiségemmel, az anyasággal.
Ha még olvasod ezt, akkor kérdezném, hogy azóta oldódtak ezek a tünetek? Történt változás? Jobb lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!