Brutális erősségű, egész testre kiterjedő görcsroham szerű menstruációs fájdalmak esetén 30 éves nem szült nők méhét eltávolíthatják kérésre?
Ezt orvostól kell megkérdezni. Kérdezd meg, hogy beleegyezési nyilatkozat aláírásával elvégezhető-e ilyen műtét.
Esetleg még hormonos spirál az, ami segíthet (Mirena).
Hát... meg kell találni az okát, nem igaz, hogy nem lehet rájönni...
1) Befekvés a kórházba:
- nyomasd a beutalót a nőgyógyászatra
- vagy más apropóból feküdj be valamilyen osztályra (ha más nem, plasztikai műtét... jó, tudom, hogy hülye ötlet, de hátha eszedbe jut erről valami jobb ötlet...)
2) most az jut eszembe, hogy lehet, hogy nem is nőgyógyászati a probléma, hanem izommal kapcsolatos... idegpálya vagy valami. Hogy ha kis helyen görcsölnek a simaizmok, akkor mindenhol... Neurológián is próbálkozhatsz. De én nem vagyok orvos, csak józan paraszti ésszel próbálom kikövetkeztetni, hogy milyen okai lehetnek. Kéne keríteni egy rátermett orvost, mindegy, milyen területről, aki kicsit végiggondolja, és elirányít olyan szakemberekhez, akiknél még nem jártál...
3) lehet, hogy pont a szülés segítene...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!