Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petefészek ciszta kamaszkorban?

Petefészek ciszta kamaszkorban?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és a jobb petefészekemen van egy 3cm.s petefészek ciszta azzl mit fognak kezdeni??? 3 hónap múlva vérvétel is lesz az miért lesz??? és ezt hogyan műtik ah meg kell??? HELPPPPPP

2012. aug. 31. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha szerencséd van, akkor semmit nem fognak vele csinálni, hanem elmúlik magától.

Nekem is volt egy 4,5 centis, egy hónap alatt eltűnt.

A vérvételt nem tudom miért csinálják, tudni kellene, hogy mit akarnak nézni benne.

Ha nem múlik el magától, akkor lehet, hogy gyógyszert kapsz rá.

Ha műtétre kerül a sor, azt ún. laparoszkópos műtéttel csinálják vszínűleg.

Csak pár kicsi metszést ejtenek a hasadon, és azon keresztül szedik ki.

2012. aug. 31. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Cisztát csak akkor műtenek ha folyamatosan nő és panaszt okoz, de ez nem feltétlenül így van, nem szükségszerűen nő tovább.
2012. aug. 31. 19:50
 3/7 A kérdező kommentje:
nagyon hullik a hajam is az lehet tőle??? és sokat szédülök
2012. aug. 31. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem 25-én találtak petefészekcisztát,óriási hasgörcsökkel,mert megtekeredett.Tegnap engedtek ki a kórházból és adtak gyógyszer receptet.1 hónap múlva kontrolra vissza kell mennem,de nekem szerencsére nem olyan nagy mint a tied és nem műtöttek meg.Azt hiszem kiveszik a petefészked jobb felét...:/ nekem is ott van

:((((((

Egyébként most őszintén...van olyan férfi,fiú az életedben,aki folyamatosan piszkál,haragot tartotok,vagy éppen tudat alatt.Vagy szerelmes vagy egy olyan srácba,aki nem lehet a tiéd,mert pl.van barátnője,vagy fiatalabb nálad és nem akartok komoly kapcsolatot..?? Mert állítólag ez is lehet az oka.De általában inkább a családban élő férfi(apukád,bátyád) vagy fiú ( öcséd ) lehet az oka..vagyis családi viták.Nekem az öcsém :/

Remélem őszintén válaszolsz,mert tudok adni tanácsot.:) Jobbulást!!

2012. szept. 1. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja és egyébként én 14 éves vagyok.
2012. szept. 1. 19:48
 6/7 A kérdező kommentje:
még olyan 9 10 éves koromban uncsitesóm de ez milrt függ tőle vagyohy?? ezt nem nagyon értem :S várom válaszod :D
2012. szept. 2. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát írj priviben és megbeszéljük.Amúgy kolis vagyok,szóval soká leszek fenn-->talán pénteken vagy hétvégén :/

De majd lehet előbb..na mind1,írj és lesz valahogy. :)

2012. szept. 3. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!