Van itt olyan, aki nem egyfajta betétet szokott mindig használni?
Figyelt kérdés
10 éve menstruálok,de nincs bevált betét márka,amihez ragaszkodnék. Szinte már mindet kipróbáltam. Hol ilyet,hol olyat veszek. Ez nem azért van,mert egyik sem jó,sőt. Egyszerűen nekem mindegyik jó. Az ismerőseim közül mindegyiknek van 1 max. 2 bevált márka és csak azt használják. Csak én vagyok ilyen,hogy nem ragaszkodok 1 adott márkához?2012. aug. 30. 18:58
1/6 anonim válasza:
Nekem több is van, amivel meg vagyok elégedve, azokból azt veszem, ami a legolcsóbb éppen.
Tamponból viszont csak ob.
Egyszer próbáltam másfajtát, szétfoszlott és egyenetlenül tágult, na erre háklis vagyok. :o)
2/6 anonim válasza:
Szintén több fajtát használok én is. Ugyanúgy, mint az első válaszoló, én is csak az o.b.-t használom a nehéz napokon.
Általában Always-tisztasági betétet, de abból is több fajtát.
3/6 anonim válasza:
én sem ragaszkodom egy fajtához, azt veszem ami már bevált és éppen olcsóbb :)
4/6 anonim válasza:
én azt veszem amit már megszoktam, mást nem is tudnék. Tisztaságiból meg két fajtát is használok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!