Hogyan hozzam előre a menzeszemet?
Figyelt kérdés
Olyanokból nem kérek, hogy a menstruációt nem lehet befolyásolni, mert én citrommal is tudom. a bunkók kíméljrnek. előre is köszi.2012. aug. 30. 11:14
1/25 anonim válasza:
kitolni lehet gyógyszerrel, előre hozni szerintem nem.
mi ez a citrom?? ha meg tudod befolyásolni, miért kérdezel itt?:-)
2/25 anonim válasza:
Citromnak mi köze a menstruációhoz?
3/25 anonim válasza:
anti bébi tabletta, tudod a 72órás :D na az aztán előre hozza :D
4/25 anonim válasza:
Semmivel nem tudod előrehozni, eltolni is akkor tudod, ha szedsz fogamzásgátló, máshogy nem!
5/25 A kérdező kommentje:
A citrom eltolja és ez beválik. múltkor kirándulni voltun és pont akkorra kellett volna megjönnie. Ettem minden nap 1~2 és 23 nap helyett lett 32 igy egész kirándulás alatt fürüdhedtem. ja és nem szedek fog.gátlót mert csak 14 leszek.
2012. aug. 30. 11:43
6/25 anonim válasza:
tényleg nem lehet befolyásolni. ha meg használ a citrom, akkor edd. mi a kérdés ?
16/L
7/25 A kérdező kommentje:
Az hogy a citrom az késteti, de nekem előrehozni kellene.
2012. aug. 30. 12:18
8/25 anonim válasza:
Senki sem akkor menstruál, amikor akar. Meg kell tanulnod elfogadni és alkalmazkodni hozzá.
9/25 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat, de most nagyon~nagyon fontos lenne.
2012. aug. 30. 17:43
10/25 anonim válasza:
Mégis miért? Ki fogja megnézni, hogy valóban menstruálsz?
Ha csak "saját érdekből", akkor meg nem értem, hogy mi lehet olyan hihetetlenül fontos dolog, hogy menstruáció szükséges hozzá. Nincs paradicsomlé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!