Kellett már valakinek bugyira vetkőzni orvosnál? Ha igen miért? 16L
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 14:53
21/27 anonim válasza:
szóltunk, osztályfőnöknek is, aki beszélt az orvossal, semmi hatás...
22/27 anonim válasza:
Ezt nem nagyon értem...
szóltatok az Ofőnek, hogy nem fogtok vetkőzni, csak fehérneműre és ő azt mondta, hogy beszélt a dokival aki azt mondta, hogy kötelező lesz meztelenre vetkőzni?....
vagy nem értem..
23/27 anonim válasza:
én sem értem, az osztályfőnöknek szóltatok? mit?
24/27 anonim válasza:
az egyik válaszoló kérdezte, hogy miért nem szóltunk a szülőknek, erre írtam, hogy szóltunk, az ofőnek is, aki beszélt a dokival, hogy ilyen ne legyen, hogy majdnem nagykorú lányoknak bugyira kell vetkőzni nem csak egyszer, hanem minden egyes alkalommal.
25/27 anonim válasza:
És mi lett az eredménye?
Senki az égvilágon nem kötelezhet titeket a vetkőzésre, mondjátok meg hogy szó sem lehet róla.
Szüleiteket sem zavarta ez?
26/27 anonim válasza:
Valóban nem kötelező melltartó, bugyinál jobban levetkőzni, pláne megtapogatni!
A fejlődésetekkel kapcsolatos statisztikai adatgyűjtés folyik, és ennek érdekében próbálnak meg mindent...
Ne hagyjátok, ha zavar benneteket.
27/27 anonim válasza:
Nekünk sokal rosszabb volt... Pasi volt az orvos és anyaszült meztelenül kellett bemenni a vizsgálóba... Szerencsére egyenként... mindent alaposan átnézett, megtapogatott, még azt is megnézte, szőrös-e... Meg kérdezgetett, hogy túl vagyok-e már rajta, megjött-e már stb... Szörnyű volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!