Kellett már valakinek bugyira vetkőzni orvosnál? Ha igen miért? 16L
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 14:53
1/27 anonim válasza:
Neked hol kellett bugyira vetkőzni, és mit mondott az orvos, miért? Csak azért kérdem, hogy zaklatva voltál-e vagy teljesen jogos volt? Gondolom igazából te is erre szeretnél kilyukadni, ugye?
2/27 anonim válasza:
Neked még nem kellett?
Nálunk a suli orvosi vizsgálatán minden évben kell, első óta, most leszek 19...
Vannak még mázlisták látom :D
3/27 anonim válasza:
pl, ha zavaró tényező a nadrág, övcsat(pl röntgennél), de nőgyógyásznál meg le kell venni a bugyit, ha megvizsgálja az alsó fertályadat.
4/27 anonim válasza:
Képzeljétek, nekem kellett 5.-8.os koromig minden évben kellett menni vizsgálatra a sulival a falu orvosi rendelőjébe az öreg dokicsávóhoz. Egyik nap a lányok mentek az osztályból, másik nap a fiúk. Na nála mindig bugyira kellett vetkőzni, egyenként kellett bemenni. Vérnyomást mért meg ilyeneket aztán kellett levetkőzni és benézett a bugyinkba meg meg is fogta, hogy ez mire volt jó, nem tudom...
18L
5/27 anonim válasza:
sajnos igen.tavaly feküdtem a pozsonyi szívkórházban,férfi orvos még a melltartót is levette velem,jó hogy nem kérte azt is,hogy a bugyit vegyem le,legdurvább az volt,hogy félmeztelenül feküdtem az ágyon,közben meg beteghordó srácok,nővérek mászkáltak a szobában,doki meg közben telefonált,legszívesebben tökön rúgtam volna apasit
6/27 anonim válasza:
4.
nem tudod mire volt jó???
Bezzeg az öreg "dokicsávó" tudta...
Miért nem szóltatok szüleiteknek?
7/27 anonim válasza:
hát én írtam a dokicsávót,azt hittem helyben fa.on rúgom,és még vigyorgott is
8/27 anonim válasza:
Igen, többször kellett. Vannak olyan vizsgálatok, amiket csak így lehet elvégezni. Többek között ilyenek az ortopédiai vizsgálatok is.
9/27 anonim válasza:
ha rajta van a paciensen a bugyingó (nem svájci alsóra gondolok), akkor nem látja a gerincét????
10/27 anonim válasza:
én vagyok a 4.es :) Azért nem szóltunk a szüleinknek mert hát azt hittük, hogy ez egy teljesen normális dolog. Szégyenkeztünk persze, de hát ki kell bírni mert ugye orvosi vizsgálat.. :) Mostmár tudom hogy ez nem természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!