Eros hasi fajdalmakra, gorcsokre menstruacio soran mit ajanlotok? Az ajulas szelen vagyok annyira rosszul vagyok. Es hasmenesem is van. Anyaek nincsenek itthon egyedul vagyok.14/L
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 11:39
1/9 A kérdező kommentje:
Vettem be nurofent es lactivot de 1 ora mulva kimegy a hatas es eros hanyingerem is van..
2012. aug. 29. 11:44
2/9 anonim válasza:
Én Algoflex M-et szoktam bevenni, nekem is sokszor ennyire rossz, mint neked, én néha hányok is. Ülj be forró vízbe vagy zuhanyozz le vele, alhasadra irányítsd a vízsugarat, a melegtől javulni szokott. Tegyél oda valami meleget, akár vizesflakont vagy párnát. Feküdj le, próbáld kialudni!
3/9 anonim válasza:
Szia velem is ugyanez volt állandóan és én apátol kértem néha nidolt de az erös egy fél elég volt vagy vettem be algoflex m et
Vagy hallottam olyat hogy meleg zuhany tágítja az ereket zuhanyozz le mást nem tudok.
Remélem jobban leszel.
18L
4/9 anonim válasza:
Egy palack (ásványvizes is jó) meleg vízzel megtöltve, hasra szorít, betakarózni, lábakat felhúzni, oldalt fekve. Az egyik legjobb fájdalomcsillapítás ilyenkor. Túl sok gyógyszert ne kombinálj, még gond lehet belőle!
5/9 anonim válasza:
Én is jártam már így, nekem a melegvizes palack nem segített. Én nospat vettem be egy algopyrinnel, eltelt 15 perc és már semmi bajom nem volt, pedig előtte úgy fájt, hogy megmozdulni sem bírtam.
6/9 anonim válasza:
ma 12:33: amit leírt nekem is az szokott bejönni.
14/l
7/9 A kérdező kommentje:
Bevettem egy újabb nurofent és lactivot,plusz ittam egy kics calcium-magnesium pezsgőtablettát. köszönöm mindenkinek a tippeket:)
2012. aug. 29. 13:27
8/9 anonim válasza:
nekem is nagy fájdalmaim vannak és nekem használ az algoflex m
9/9 anonim válasza:
Nekem nem használtak a gyógyszerek.Az a legjobb hogyha lefekszel egy kicsit pihenni és tegyél jó meleg dolgot a hasadra(Pl.párna)az majd segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!