Lanyok, nok. Szerintetek az baj hogy mar elmultam 15 es meg mendig nem jelenkezett a legelso menstruaciom?
Szia! :)
Nem kell aggódnod, ez teljesen normális. Nem vagyunk egyformák. Te lassabban érő vagy, ami egyáltalán nem baj. Ha 16 max 17 éves korodig nem jön meg, akkor nőgyógyász.
Minden jót kívánok neked! :))))
Én is 16 voltam, anyukám is, semmi gond!
Különben pont anyukáddal nem kell, hogy ciki legyen erről beszélni, minden nő képben van, hogy milyen a menzesz, mit görcsöl az ember, hogy mikor jön már meg stb.
Még valami gyereknőgyógyásznál is voltam, aki valamit jósolt, hogy mikor fog megjönni, de már nem emlékszem, hogy bejött-e, legalább húsz éve volt...
Hát... én írtam, hogy 16 voltam. Alig emlékszem, nem tudom, mennyi ideig tartott, de azt tudom, hogy hirtelen jött, nem éreztem előtte semmit. (Ma már van egy mellfeszülés napokkal előtte és egy feszült lelkiállapot, amit PMS-nek hívnak, nem nagyon jó, elég sárkány leszek ilyenkor másokkal... csak mondom, hogy ne lepődj meg magadon, ha menzesz előtti napokban mindenkivel összeveszel...)
Amúgy jó ám nőnek lenni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!