Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Végbélberepedés! Mikor múlik...

Végbélberepedés! Mikor múlik el? Volt már neked ilyen?

Figyelt kérdés
Kb. 5 napja berepedt a végbélnyílásom székelés közben. Nagyon fájt és vérzett, azóta 3x voltam vécén és mindig vérzik és fáj. Az első eset óta kenem Reparon kenőccsel, de nem tudom mitől alakulhatott ki és mikor fog elmúlni, vagy egyáltalán elmúlik magától?Volt már ilyen valakinek?
2009. júl. 26. 13:38
1 2
 1/16 anonim válasza:
szia nekem 5 éve van ez minden wc-zésnél egy félk pohárnyi vér nem tudom hogy elmulik e valaha
2009. júl. 26. 13:44
 2/16 anonim ***** válasza:

Igen:(

Én elmentem dokihoz,mert magától nehezen javult.Kaptam kúpot, ami gyorsan helyretette./bocsi a nevét már nem tudom/

Szerintem menj dokihoz,mert lehet hogy belül a nyálkahártya is megrepedt.(nekem ez is volt)

2009. júl. 26. 13:45
 3/16 A kérdező kommentje:
Második válaszolótól kérdezném, hogy milyen dokihoz mentél vele? Háziorvos, vagy más?
2009. júl. 26. 14:09
 4/16 anonim válasza:
0%
pillanatragasztó
2009. júl. 26. 14:24
 5/16 anonim válasza:
Bocsi,de a pillanatragasztót ajánlom annak aki írta!
2009. júl. 26. 14:29
 6/16 anonim ***** válasza:
A Reparon kenőcs mellé vegyél Reparon kúpot, az helyrerakja. Legalábbis nekem a kenőcs + kúp kombináció segített. Ha az sem segít, akkor sajnos dokihoz kell menni.
2009. júl. 26. 14:32
 7/16 anonim ***** válasza:
nekem is volt.. én nem mentem vele dokihoz, mastu kenöccsel kentem és nagyon figyeltem arra, hogy minden nap puha legyen a székletem. így volt ideje regenerálódni. kb 2 hónap alatt elmúlt.. de ezek után is vigyáznom kell, mert egy székrekedésnél tuti, hogy újra berepedne..
2009. júl. 26. 14:37
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Akkor veszek még kúpot is a kenőcs mellé és talán még várok egy kicsit az orvossal.

A pillanatragasztós választ nem egészen értem, most valahogy nem vagyok poénos kedvembe.

2009. júl. 26. 14:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Én hosszú hónapokig szenvedtem egy rendkívül fájdalmas és időnként vérző végbélrepedéssel, mire rá tudtam számmi magam arra, hogy orvoshoz menjek. Addigra már nem bírtam tovább a fájdalmat. Speciális készítendő kúpot kaptam rá és fájdalomcsillapító tablettát, ami javított a tüneteken, de mivel sajna alapból székrekedéses vagyok, azóta sincs minden rendben, de legalább nem szenvedek annyira. Egyébként proktológushoz kell menni.
2009. júl. 26. 15:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Második vagyok.Házi orvoshoz mentem.A vizsgálat nem túl kellemes, de "gyorsan" megvan.Én elmennék,nehogy fertőzés legyen,vagy tovább repedjen elvégre elég kényes hely:(
2009. júl. 26. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!