Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Végbélberepedés! Mikor múlik...

Végbélberepedés! Mikor múlik el? Volt már neked ilyen?

Figyelt kérdés
Kb. 5 napja berepedt a végbélnyílásom székelés közben. Nagyon fájt és vérzett, azóta 3x voltam vécén és mindig vérzik és fáj. Az első eset óta kenem Reparon kenőccsel, de nem tudom mitől alakulhatott ki és mikor fog elmúlni, vagy egyáltalán elmúlik magától?Volt már ilyen valakinek?
2009. júl. 26. 13:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
Bocsi,de a pillanatragasztós választ nem neked szántam,hanem annak aki azt ajánlotta .Mellesleg nem tudom,azóta hova tünt azóta az egy szavas válasz.Lehet,hogy mégis van mód a válaszok törlésére.?!
2009. júl. 28. 15:28
 12/16 anonim válasza:
Jav: Szóval,nem tudom hova tünt azóta az az egy szavas válasz!?
2009. júl. 28. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:

A kérdés alatt lévő mondatot kell bejelölni, akkor látod a nem hasznos válaszokat is:

"Szeretnéd a nem hasznosnak bizonyult válaszokat is látni? "

2009. júl. 28. 17:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Kamillás ülőfürdő és Reparon kúp estére. Mindkettőt wc-zés és tisztálkodás után. Én még vízzel ki is mosom előtte, hogy nem maradjon széklen a végbélben. Egyél sok szőlőt és szilvát és teát mézzel vagy csapvizet igyál.
2009. szept. 3. 00:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Én belgyógyászhoz mentem vele ő Reparon kúpot írt fel, mondta, hogyha 10 nap után nem múlnak a tünetek, akkor sebészhez menjek.

Háziorvost azért nem javaslom, mert ez egy elég kellemetlen, személyes téma, én átugrottam ezt a lépést, és elmentem olyan dokihoz, akit sem előtte sem utána remélem nem fogom látni. Mégha vissza is kellen mennem elég kicsi az esély, hogy pont hozzá kerülöm. Ja és szerencsémre még női orvos kezébe is kerültem, aminek hálát adok!

2009. szept. 3. 00:41
 16/16 anonim válasza:

Neogranormon popsitörlő utána Bepanthen PLUS kenőcs.

Ha égető érzés van akkor napközben még Doxiproct kenőcs ez nagyon jól csillapít és gyógyít, este és reggel pedig Suppositorium haemorrhoidale FoNo VII. Naturland kúp. A kúpot iratni kell ( háziorvos) a többi szabadon vásárolható.

2011. júl. 13. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!