Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kihez menjek, ha kiszeretném...

Kihez menjek, ha kiszeretném vizsgáltatni magam? Hormonzavar gyanú.

Figyelt kérdés
Biztos,hogy hormonzavarom,van.Az utóbbi pár évben folyamatosan romlott a helyzet,már nem merek emberek közé menni!Nem érzem magam nőnek.Nő gyógyász ki tud vizsgálni?

2012. aug. 26. 13:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jaj, teljesen felesleg itt cibálni egymást, hogy nőgyógyászhoz menjen vagy endokrinológushoz, a kettő nem zárja ki egymást, sőt... A legjobb ha mindkettőhöz elmegy, mert tényleg tud kérni hormonvizsgálatot a nőgyógyász, de nem mindent nézhet meg, az embernek meg nem csak TSHja és nemi hormonjai vannak. Arról nem beszélve, hogy az endokrinológushoz több hónapos a várólista. Az ilyen problémákat meg akár ciszta is okozza, szóval itt nincs jó és rossz válasz.
2012. aug. 27. 13:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy ilyen sokan válaszoltatok.Amúgy nem vagyok túl súlyos.160cm magas és 52kg vagyok.Csak az utóbbi években egyre rosszabb a helyzet 2éve vizsgált nekem ilyen hormonokat a nőgyógyász,de mindent rendben talált.Pedig a havim mindig rendszertelen volt.És annyit mondtak,hogy majd szülés után beáll.Amúgy endokrinológus magán orvos a közelbe nincs szakrendelésre meg beutaló kell.Nő gyógyász is adhat beutalót?De sajnos endokrinológián hosszú a várólista :-(!!!!
2012. aug. 28. 14:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Amúgy 6 éve eltávolították az egyik petefészkemet ciszta miatt.
2012. aug. 28. 14:12
 14/14 poiu ***** válasza:
100%
Akkor ez elég egyértelműnek tűnik - viszont így egyszerű lesz a megoldás.
2012. aug. 29. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!