Segítséget szeretnék! Szült már valaki úgy h Mitrális Prolapsusa van? Lehet így szülni vagy csak császár jöhet szóba.
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 17:04
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom neked mennyire sulyos, es mit szedsz ra. Nekem az van, 6 eve diagnosztizaltak, azota Bisocard-ot szedek, az elejen egy felet, 3 eve mar csak egy negyedet, az is eleg. En normal uton szultem, nem is gondoltam ra, hogy estleg baj lehet. Biztos fugg attol hogy milyen sulyos. De a terhesseg alatt a kardiologus is rendszeresen nezett. Mar terhes vagy , vagy csak tervezed?
2/3 A kérdező kommentje:
Kb 20 éves korom óta szedek betaloc gyógyszert és kb 3 éve változott betalok zok-ra napi 25mg. 35 hetes terhes vagyok ez a második terheséggem. Nem szedem már mióta terhes vagyok mert elméletileg ez azért van nálam mert vékony testalkatom van. De azért nem szeretném ha vmi baj lenne szülés közbe mert a kislányom császarral születet. Csütörtökön megyek orvoshoz és beszélek a dokimmal.
2012. aug. 25. 20:37
3/3 anonim válasza:
25 mg? Hu.. hat en 5 mg-nak a negyedet szedem! Ez nem csak azert alakul ki mert vki vekony testalkatu; en is nagyon vekony vagyok. Ha en nem szedem viszont azt a negyedet akkor nagyon felmegy a pulzusom, igy terhesseg alatt muszaj volt szednem tovabb de akkor vittek le a fel helyett negyedre, es ez is bevalt ezert nem szedem szules utan a felet hanem maradtam a negyednel. Elso voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!