Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szolnokiak! Lécci irjátok le...

Szolnokiak! Lécci irjátok le a tapasztalataitokat! Nektek hogy ment?

Figyelt kérdés

Először is most a 15-17éves korosztályt kérdezem.

Most mennék először nőgyógyászhoz fogamzásgátlót feliratni.

És szeretném megkérdezni hogy hol voltatok és hogy hogy ment ez az egész.

én 16 éves vagyok.

2009. júl. 24. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

már nem azért de minek neked a tabi?

sztem nem élsz még nemi életet akk meg teljesen felesleges, és asszem káros is mert ha most elkezdenéd szedni és pl abbahagynád 25éves korban, bizonyára nem lehetne gyereked.. megéri ez?

2009. júl. 24. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:

1. válaszoló - na azért nem így megy ez.

Ha a kérdező nemi életet él/szeretne élni, inkább legyen felelőségteljes és védekezzen. Az meg hogy 25 évesen nem lehet majd gyereke... akkor egy generáció halna ki igen gyorsan!

Na de hogy válaszoljak is a kérdésre, odamész elmondod mi a helyzet, elküld vérvételre, valamint (emlékeim szerint) megvizsgál, végül ha jó a vérképed akkor felírja a receptet.

2009. júl. 24. 22:39
 3/4 A kérdező kommentje:

1. válaszadó:

honnan veszed h nem élek nemi életet? ez legyen az én dolgom.

amúgy meg nemfeltétlenül azért kell a fogamzásgátló h ne legyen gyerekem. vannak rá más okaim is ami miatt kell...

2.válaszadó:

köszi :)

2009. júl. 24. 23:19
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem is kellett pedig még szűz voltam 16 évesen.pattanások meg rendszertelen menstruáció miatt is írnak fel mint pl nekem is.

Vérvételt mindenképpen kérj.HA nem mondja akkor is kérd meg mert az nagyon fontos.Megvizsgál valószínűleg megcsinálja a cytológiai vizsgálatot is ami a rákszűrés.Vesz egy kenetet.Igazából a vizsgálat rövidebb ideig tart mint felöltözni meg levetkőzni.

meg kérdezfgethet mindenfélét a menstruációról meg ilyenek.

2009. júl. 28. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!