Hogyan fog megvizsgálni a nőgyógyász?
Miből gondolod, hogy nőgyógyászati probléma áll a hajhullásod hátterében?
De igen, ugyanúgy megvizsgál(hat) téged a kacsával, ha azt látja jónak, attól függetlenül, hogy szűz vagy-e még vagy sem.
Inkább endokrinológiai oka lehet a hajhullásnak (pl pajzsmirigy gyulladás)
A háziorvos ad hozzá beutalót, miután csinált neked egy vérképet. Fogászati góc is okozhat ilyet.
A nődokinak pedig van "szűztükre", ami annyira vékony, hogy felfér a szűzhártyán. Nagyobb ennek a vizsgálatnak a füstje, mint a lángja, tudom ez nehezen hihető, de nem kell tőle félni.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Fogászati gyulladást, mert még tavasszal voltam fogorvosnál, aki rendbe tette a rossz fogamat. Jó lenne ha 'csak' annyi lenne a baj hogy túl zsíros a fejbőröm és amiatt hullik.
Lehet hülyeség de onnan gondoltam/gondolom, hogy nőgyógyászati probléma, vagy valamilyen gyulladás, mert mostanában a szám alatt tele vagyok pattanással, s a száj alsó része a petefészekre-méhre utal.. mondjuk a menstruációmmal nincs gond. El fogok menni háziorvoshoz meg bőrgyógyászhoz is, meglátom hogy ők mit mondanak, gondolom a vérvétel az az alap, az endokrinológiának is utánanézek, köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!