Most akkor hogy fog megvizsgálni a nőgyógyász (részlet lent)?
Figyelt kérdés
18/L vagyok és még szűz, kötelező elmenjek nőgyógyászhoz mivel a fősulim ezt követeli(rendőrtiszti).2011. jan. 30. 21:54
1/13 anonim válasza:
Szia!
A nődokinak mondd meg, hogy még szűz vagy.
Akkor úgy fog megvizsgálni. (Egyébként ha a hártya miatt aggódsz, csak leírom, hogy nem teljesen zárt, a közepén van egy "lyuk", ezen keresztül tud folyni mensid is.)
2/13 A kérdező kommentje:
köszy a válaszod:)
2011. jan. 30. 22:02
3/13 anonim válasza:
Én panasszal mentem hozzá, szintén szűz vagyok, de engem is csak úgy vizsgált meg kézzel, hogy egy ujjal felnyúlt.
Nem hinném, hogy neked ennél komolyabb dolgot csinálna, sőt, lehet, hogy még ezt se.
4/13 anonim válasza:
Én nem voltam szűz, és akkoris egy ujjal vizsgált...
5/13 anonim válasza:
Én góckutatás miatt mentem, nekem a végbélen keresztül csinálta a vizsgálatot. Nem fájt csak kellemetlen volt. Legutóbb viszont 1 ujjal nyúlt be egy kicsit. Szűz vagyok.
6/13 A kérdező kommentje:
húú nagyon szépen köszy mindenkinek a válaszát:)
2011. jan. 31. 21:48
7/13 anonim válasza:
én is a rendőrtisztire akarok menni, de nem tudtam, hogy kell nőgyógyászati vizsgálat!kötelező?ne már...17/L
8/13 A kérdező kommentje:
én a fősulira és oda kell:S:(:(
2011. febr. 1. 15:52
9/13 anonim válasza:
előző vagyok, kérdező te melyik szakra akarsz menni??
10/13 A kérdező kommentje:
még nem tudom:$ sztem több szakot is bejelölök:) te?
2011. febr. 5. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!