Mivel hozhatnám előrébb a menstruációm? (Fogamzásgátlò nélkül)
Figyelt kérdés
Pont hónap vègère lenne meg amikor tanévnyitò van. Azon a napon lessz nekem a legerőssebb..szinte óránként-kétóránkén kellene cserélnem. Ami ott nem fog menni. Vagyis csak ha duplázok(tampon,betét) de tampont sohase használtam mèg..és nem is akarok. Mivel lehetne előrébb hozni? (fogamzásgátlò nélkül) Normális válaszokat lègyszives..Előre is nagyon-nagyon köszönöm :) 13/L2012. aug. 23. 14:01
11/13 anonim válasza:
Sajnos ehhez hozzá kell szoknod, hogy a természetet nem tudod befolyásolni, így a menstruációt sem. Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm! : ))
2012. aug. 23. 19:34
13/13 anonim válasza:
Átérzem a helyzeted,nekem is akkor lesz meg :S én úgy szoktam csunálni,hogy hamarabb legyen meg,hogy sokat hasizmozok az elotte levo heten,es utana par nappal hamarabb lesz meg. Kesleltetni pedig ugy tudom,hogy sok citromlevet iszok,citromot rakok a salatamba stb. Nekem bevaltak eddig :) szurkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!