Lehet e még babám?
Figyelt kérdés
Volt 2 cystam a 2 petefészkemen (spontán vetélés esemény utáni miatt és ennek következménye)és megműtöttek laparoscopiás módszerrel.Ez 7 hónapja volt!Viszont most szeretnénk párommal babát és sehogy se jön össze.Miért van ez?Lehet még babám?2012. aug. 23. 13:57
1/4 anonim válasza:
Ha egy évig nem jön össze a baba, akkor érdemes elmennetek megnézetnetek magatokat. Ha van is bármilyen gond, biztosan tudnak majd segíteni. Meddőségi központba érdemes mennetek, mert elég széleskörűen és alaposan vizsgálnak és ha megvan az ok, amiért nem sikerül, akkor megoldják.
2/4 A kérdező kommentje:
És szerinted feltétlenül ki kéne vizsgáltatni a petesejtjeim állapotát és az ő hímivarsejtjeit?
2012. aug. 23. 14:15
3/4 anonim válasza:
Egyelőre nem, hiszen nem próbálkoztok még olyan régen. Egy éven belül vagytok, még teljesen normális. Én azért ajánlottam a meddőségit a későbbiekre nézve, mert minket hitegetett a nőgyógyász, hogy semmi gond, aztán 4 év után mentünk el meddőségibe, mire kiderült, mindkettőnknél volt gond, lombik lett a vége :/ Kitartás, legyetek még picit türelmesek, aztán ha mégsem sikerülne, akkor irány a doki.
4/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Saját tapasztalatból mondom, hogy ha egy év után ha nem jön a baba, akkor menjetek el a meddőségi ambulanciára. Nálunk is mondták, hogy ne görcsöljünk rajta, egészségesek vagyunk. Persze nagyon sok eredményünk rendben van, de az átjárhatóságin kimutatták, hogy méhsövényem van, ami akadályozza a beágyazódást. Jövő héten műtik. Tehát érdemes vizsgálódni.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!