Ez betegség, vagy csak véletlenek sokasága?
Figyelt kérdés
Kb. egy jó hónapja nem tudok normálisan enni. Eszek,kívánom,de mikor elér egy szintet,hogy jól laktam,eddig nem volt baj,ha maradt egy kis falat,akkor lement még,most már ha a számba kerül,egyből vissza kell öklendeznem. Lassan enyhülni látszik,de hétvégén egy bográcsozáson voltunk,volt medence meg minden,és mikor haza értem,és elmentem wc-re láttam,hogy a bal belső szeméremajkam az 5x-ére van duzzadva. Nem éreztem,nem fájt,csak meg volt duzzadva. Ekkor utána néztem a dolgoknak,és sokan írták,hogy bugyi miatt is lehet(tangában voltam) másnap reggelre lement a duzzanat,de sebes lett 1-2 helyen a nyílásnál,legalább is úgy érzem,mintha ki lenne dörzsölve,betudtam annak. Eltelt egy nap,és egy vízhólyag jelet a két farpofám között. Majd 2 napra rá elkezdett megduzzadni,megnehezedni a mellem. Mint menstruáció előtt(nem lehet az,mert múlthéten lett vége). Ez valami betegség,vagy csak véletlenek?2012. aug. 23. 10:13
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak véletlen egybeesés. Az étvágyról csak annyit írok, hogy nálam is gyakran előfordul ez a "semmi humorom kajálni" állapot. Sokszor én is csak azért kapok be egy-két falatot, hogy ne ájuljak el, főleg ebben a melegben. A duzzadásra próbáld meg a Neogranormon kenőcsöt, hátha segít! Jobbulást!
3/3 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2012. aug. 26. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!