Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez már valami betegség nálam?

Ez már valami betegség nálam?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok,de azt képzelem mindig,hogy terhes vagyok,ha észreveszek magamon valami változást,pl most reggelente néha hőhullámaim vannak,s egy ideig száraz volt az arcbőröm,ezért azt képzeltem,azon stresszeltem,hogy terhes vagyok,mert azt olvastam,hogy ezek terhességi tünetek
2012. aug. 19. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt bármilyen szexuális jellegű kapcsolatod fiúval? Pl. petting, aminek során ondó kerülhetett a puncidhoz?
2012. aug. 19. 12:40
 2/7 A kérdező kommentje:
nem volt semmilyen kapcsolatom még férfival,6 hónapja tart nálam ez a dolog,pszichológusnál is voltam
2012. aug. 19. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk olyan van, hogy valakinek a szervezete várandóssági tüneteket produkál, ha tudatosan, vagy akár tudat alatt már nagyon vágyik egy gyerekre. Bár pont az általad említett tünetek, (pl. száraz arcbőr) annyi mindennek lehet az oka, hogy érdekes, hogy pont olyasmire asszociálsz, ami tudod, hogy nem lehetsz.

Lehet, hogy elmehetnél orvoshoz, hogy megvizsgáltasd magad, nincs-e valami betegséged (a hőhullámokra gondolok... nekem volt hasonló, és komoly betegségem volt annak hátterében)

Egyébként meg válaszolj meg magadnak néhány kérdést: hány éves vagy, mit látsz a környezetedben, hogy állsz a gyerek-kérdéssel, meg lehet segít, ha beszélgetsz valakivel erről.

Mindenkinek vannak amúgy így fura dolgai, de az már egy jó jel, hogy benned ez a kérdés felmerül... ez talán az első lépés, hogy leküzdd ;)

2012. aug. 19. 12:43
 4/7 A kérdező kommentje:
most egy kicsit ritkábban jut eszembe a dolog,de még mindig az jár az eszemben,hogy terhes vagyok,abortuszra tettem félre pénzt...
2012. aug. 19. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha szűz vagy, akkor minek teszel félre abortuszra pénzt? Első voltam.
2012. aug. 19. 12:54
 6/7 A kérdező kommentje:
valami rögeszme...szeretnék elmenni úszni,beíratkozni egy klubba,de féltem elkölteni a pénzt,mert hátha terhes vagyok...már kezd ez a dolog agyamra menni
2012. aug. 19. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ide figyelj 17:40-es! Szállj le rólam egyszer és mindenkorra!!! Majd akkor köss belém, ha vagy téged, vagy mást bántalak, vagy valami szabályellenes dolgot csinálok!!! Egyébként jobb ha tudod, hogy nem vagy kamasz!!! Hagyjál békén!!! Ahányszor belém kötsz, annyiszor foglak jelenti azért, mert a válaszod provokatív, és csak veszekedni akarsz!!! Szóval száll le rólam!!!
2012. aug. 24. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!