Mi ez a válladék ami a nemiszervemből folyik folyik? 13/L
Figyelt kérdés
Már vagy fél éve ez van. Egy ilyen nyálka állagú fehér válladék jön mindig , ami ritka esetben sajnos büdös is :| Emiatt a válladék miatt naponta 2x 3x cserélek bugyit.. Mi lehet ez a válladék? Minek a jele?
A menstruálásom még nem jött meg és egy könyvben azt írták , hogy ez a válladék természetes mert a nemiszervünk így tisztítja magát. Szerintetek igen? Mi lehet ez? Kérlek segítsetek !!
13/L
2012. aug. 22. 22:38
11/12 anonim válasza:
én is pont így vagyok nekem is kb fél éve van csak én 12 vagyok ,megértelek nagyon idegesítő :( ja és még nekem sincs meg
12/12 A kérdező kommentje:
utsó. nagyon is tudjuk milyen szar ez :c xDD
2012. aug. 25. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!