Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 21 napja menstruálok! Hormonál...

21 napja menstruálok! Hormonális zavar?

Figyelt kérdés
Decembertől-Májusig Yasminelle fogamzásgátló tabit szedtem. Minden flottul ment. A menstruációm pontosan jött meg és 4-5 napig tartott. Most Július végén újra elkezdtem szedni az antibaby tabit. A menstruációm 2.napján, tehát ahogy az a nagy könyvben is meg van írva már 48 órás vérzésre kezdtem el szedni a Yasminelle-t, hogy jobban beállítsa a ciklusomat. Nos azóta 21 napja folyamatosan vérzek a tabit folyamatosan szedem. 4-5 naponta kicsit alább marad a vérzés mennyiség aztán , mintha csak természet anyánk noszogatná, varázsütésre begörcsölök és megint igazi intenzitással kezdődik előlről minden. Kérdezem én: Ez hormonális zavar??

2012. aug. 22. 12:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ha 12napot meghaladoan is verzek, akkor vizsgalna ki jobban. Nem talalta indokoltnak. Szoszerint ezt mondta. De azt sem erti,h mivel ez 1alacsony hormon tartalmu gyogyszer, miert boritotta volna fel a hormon haztartadom.... :S hat sajna ez van. Varnom kell
2012. aug. 23. 23:05
 12/16 anonim ***** válasza:
akkor ma menj ügyeletre
2012. aug. 25. 06:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, h olvassa e meg valaki de azota van egy 5hos kisfiam.... szoval akkor mar terhes voltam mikor kiirtam.felboritotra a hormonhaztartasomat a gyogyszer es a terhesseg ezert vereztem.
2013. okt. 29. 23:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Most jól vagy? :)
2013. okt. 30. 05:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen. Mar minden rendben azota :)
2013. okt. 30. 08:34
 16/16 anonim válasza:
Nekem ugyanez a bajom. En el kezdtem szedni a mensi második napján a fogamzásgátlót 17 napja es azóta meg van... Ma el mentem a dokihoz es azt mondta azért verzek mert tul hamar kezdtem el szedni a gyógyszert. Es fel irt valami hormon potlót... Amitől szedulök es szarul vagyok, lehet en is terhes vagyok ?
2015. dec. 17. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!