Jobb oldalon nagyon lent fáj a hasam, cisztám volt (van? ) de most elég durván fáj?
20 éves vagyok, tavaly novemberben kerültem kórházba, mert iszonyú rosszul lettem. Kiderült, hgoy van egy öt centis cisztám, benn tartottak három napig, majd hazaküldtek, hogy felvesznek a várólistára. (azóta is várok). Viszont kb. három hónapja elmentem magándokihoz, ő azt mondta, hogy a nagy cisztát nem látja, csak sok kicsit, és teendő sincs vele. Viszont a menzeszem eléggé össze-vissza volt, arra felírt valamit, és amiatt vissza kellett volna mennem, de én nem mentem.
Azóta is rengeteget fáj a hasam, sokszor annyira, hogy fel sem bírok kelni, mert olyan, mintha majd' szétszakadna, ráadásul újabban (kb. két hónapja új jelenség), mintha a végbelem is fájna. Szóval ülök a wc-n és a "dolgok" közben élesen belém hasít belülről, szerintem a végbelembe, vagy nem is tudom, de sokszor csak úgy a semmitől is. Már nagyon rosszul vagyok tőle, lelkileg is teljesen lerombolt, kihez mehetnék? Lehet, hgoy a ciszta az csak úgy van, de nem is attól fáj a hasam, hanem van valami más is?
Segítsetek, kérlek!
(U.i.:Ráadásul a nődokinál eléggé "megkínoztak" olyan brutális módon duggadta belém az ultrahangot, hogy nagyon fájt, pedig tudta, hogy szűz vagyok...)
Most utánaolvastam, de ott hajhullást, meg szőrösödést ír, de az nálam nincsen!
Viszont az igaz, hogy nagyon csúnya a bőröm, bármit csinálok vele, és sajnos hízok... :S (de csak mert egyfolytában édesség-éhségem van, mondjuk szerintem az azért, mert lelkileg eléggé a padlón vagyok)
Meg gondolom akkor ez a nődokinak is eszébe jutott volna... vagy nem? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!