Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem jön meg! Menjek orvoshoz?...

Nem jön meg! Menjek orvoshoz? 14/l

Figyelt kérdés

Még egyáltalán nem jött meg,de sztem nem is fog. 4-5 éve pubertálok,3 éve nő a mellem és 2 éve van folyásom. Minden pms jel kipipálva 1 éve. A folyásom sztem büdös és néha viszket,amit anyának el is mondtam,de erre csak azt mondta hogy mossam meg!! -.-" Tavaly az orvosok azt mondták bármikor,de azóta sincs semmi.. Úgy olvastam,ezek a jelek szerint orvoshoz kell mennem. Menjek?

NE ÍRJATOK OLYAT HOGY 16 ÉVES KORIG VÁRJAK,MERT NÁLAM MOST SEM NORMÁLIS!

2012. aug. 19. 21:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

neked valami bajod van. menj pszichológushoz...szánalmasnak mert nem jött meg? ne szórakozz már..az hogy két éve van folyásod, semmit nem jelent.azért vagy szánalmas mert ilyeneket mondasz.

én épphogy 11 voltam amikor megjött, és utáltam. fájt a hasam, csak kínlódás volt vele, amíg nem kezdtem el tampont használni. így tényleg egy élmény:"D az hogy anyudnak mikor jött meg, nem számít.nyugi, lazíts, és élvezd hogy nyáron akkor mész strandra amikor akarsz. de amúgy, szerintem a folyással menj orvoshoz, mert ha büdös, akkor semmi köze a menzesz előjeleihez.

2012. aug. 21. 13:17
 12/18 A kérdező kommentje:
azért kell doki mert szerintem és anyám szerint is már meg kellett volna jönnie?! Akárhogy számolom a serdülés kezdetét meg stb sehogy se jön ki.Azért kell orvos mert aggódom az egészségem miatt?! És azért érzem szánalmasnak magam mert más kislányok már mensiznek olyan csöppnyi kis testtel én meg itt állok egész normális,fejlett testtel és nem indul be a folyamat..És nem arról van szó hogy mensizzek hanem ezt a hosszú várakozást utálom-.- mert lehet hogy a legrosszabbkor lesz és azt nem akarom pl.a suli első napjai,események,programok szal értitek. Mert jobb túl lenni rajta és inkább hordjak betétet,de mivel én nem hordok ezért váratlan helyzetben nem lenne nálam! Szal jobb túllenni rajta mint görcsölni azon hogy akkor 16 évesen megjön vagy sem..
2012. aug. 23. 02:10
 13/18 anonim ***** válasza:
A 08.20 06:43-as vagyok. Abban igazad van, hogy az lenne a legjobb, ha dokihoz mennél, mert nem lehet mindig a fiatalságra fogni, ha kimarad a menstruáció, de azt felejtsd el sürgősen, hogy emiatt szánalmas vagy!!! Mindenkinek másképp működik a szervezete! Van aki előbb érik, van aki később, de egy érett lány sem lesz értékesebb azért, mert előbb menstruál!!! Azért nem vagy szánalmas, mert Te nem tehetsz arról, hogy nem menstruálsz!!! Soha semmiért ne hibáztasd Magad, amiről nem tehetsz, és másnak sincs joga azért hibáztatni Téged!!! Te sem vagy semmivel kevésbé jó és értékes!!! De a orvoshoz mindenképpen menj el a büdös folyás és a viszketés miatt is!!! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. aug. 23. 07:04
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Ne haragudj, hogy ezt irom, de látszik, hogy még egyáltalán nem vagy érett!! ezt nem kell sürgetni nem kell tulspirázni! Várni kell ennyi..attól, hogy még nemjött meg nem lesz semmi bajod, sok lány inkább örülne a helyedben, hogy még nem kell ezzel a gonddal megküzdenie..majd megfog jönni, az hogy miota van folyásod stbstb nem számit. Ne hisztizz, ha érettnek érzed magad akkor viselkedj is úgy!!! Inkább azért aggódnék, hogy a folyásod nem egészséges, az sokféle fertőzésre utalhat , amit ha nem kezeltetsz később olyan gondokat is okozhat, hogy nem lehet gyereked és egyéb sulyos problémákat. Sürgősen orvos!! Az, hogy megmosod nem ér semmit, mert ez logikus, hogy belül van valami nem kivül!!
2012. aug. 24. 19:05
 15/18 anonim ***** válasza:
változott valami?:D
2013. aug. 21. 07:50
 16/18 A kérdező kommentje:

már rég...

októberben megjött, lassan 1 éve xD

2013. aug. 22. 19:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor jó;)
2013. aug. 22. 19:40
 18/18 anonim válasza:
Nyugodj meg, 13 vagyok es nem reg kezdodott nekem a folyas, nalam is azt mondjak varjak es megis ertelek hogy miert varod (gondolom hogy tudd hogy egeszseges vagy es jokor kezdodik ez az egesz) de meg 15-16 eves korodig nem szukseges orvoshoz menni, csak ha kellemetlen szaga van vagy sokat viszket. En is csak varok! :)
2021. júl. 26. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!