Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem jön meg! Menjek orvoshoz?...

Nem jön meg! Menjek orvoshoz? 14/l

Figyelt kérdés

Még egyáltalán nem jött meg,de sztem nem is fog. 4-5 éve pubertálok,3 éve nő a mellem és 2 éve van folyásom. Minden pms jel kipipálva 1 éve. A folyásom sztem büdös és néha viszket,amit anyának el is mondtam,de erre csak azt mondta hogy mossam meg!! -.-" Tavaly az orvosok azt mondták bármikor,de azóta sincs semmi.. Úgy olvastam,ezek a jelek szerint orvoshoz kell mennem. Menjek?

NE ÍRJATOK OLYAT HOGY 16 ÉVES KORIG VÁRJAK,MERT NÁLAM MOST SEM NORMÁLIS!

2012. aug. 19. 21:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne nagyon aggódj. Állítólag 18 éves korban sem tesznek azért semmit, hogy megjöjjön, vagy csak nagyon ritkán. Többiek, jól hallottam, vagy ez hülyeség?
2012. aug. 19. 21:42
 2/18 anonim ***** válasza:
Pedig várnod kell...
2012. aug. 19. 21:43
 3/18 anonim ***** válasza:
nem kell orvoshoz menned,anyám mesélte hogy ő már majdnem 18 éves volt amikor megjött neki...amúgy unokahugom is 14 és neki sem jött meg még.nyugi van :)
2012. aug. 19. 21:44
 4/18 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális?? csak akkor menj orvoshoz ha betöltötted a 16-ot és még nem jött meg. Akár tetszik, akár nem. Miért akarod ennyire, hogy megjöjjön? Nincs abban semmi jó...

Viszont! Ha büdös a folyásod, és viszket is, akkor ezzel már én nőgyógyászhoz mennék. Lehet valami fertőzés, és ha már ott vagy, akkor megkérdezheted a dokitól is, hogy miért nem jött még meg, de ő sem fog mást mondani,mint azt, hogy ez normális.

2012. aug. 19. 22:36
 5/18 anonim ***** válasza:

Ha már van fehér folyásod akkor biztos hogy hamarosaan meg fog jönni. TÜRELEM. Tudom h ezt könnyű mondani mert én is alig bírtam kivárni. Nem kell orvoshoz menned , minden rendben van veled csak már nem bírsz várni. :)

Remélem segítettem :)

2012. aug. 19. 22:39
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy nem jött meg még a menstruációd, hanem az, hogy büdös a folyásod és viszket a puncid. Emiatt kell orvoshoz menni, mert nagyobb baj is lehet, ha elhanyagolod. A menstruáció miatt 16 éves korodig ne aggódj!!!
2012. aug. 20. 06:43
 7/18 A kérdező kommentje:
megint:"hamarosan megjön.." persze! 2 éve van folyásom,az hamarosan?! Hiszem ha látom! Nem arról van szó hogy várom hogy vér jöjjön és heppi,hanem hogy túl vagyok rajta,normálisan fejlődöm stb! Anyának 13 évesen jött,és nekem meg mindig semmi...szánalmasnak érzem magam..
2012. aug. 21. 00:18
 8/18 anonim ***** válasza:

Jézusom, ettől miért lennél szánalmas?

Mit kell itt hisztizni? Megírtuk többen is, hogy várnod kell, ez van.

Ha nem tetszik, menj orvoshoz...

2012. aug. 21. 00:19
 9/18 anonim ***** válasza:
A tegnapi 06:43-as vagyok. Az nem baj ha nem menstruálsz, hanem az a baj, hogy büdös a folyásod és viszket a puncid. Ezért kell orvoshoz menned mindenképpen, és ha már ott vagy, akkor kérdezz rá a menstruációra is!
2012. aug. 21. 05:27
 10/18 anonim ***** válasza:
Megint a tegnapi 06:43-as vagyok. Azt pedig sürgősen felejtsd el, hogy amiatt lennél szánalmas, mert nem menstruálsz! Senkit nem lehet az alapján megítélni, hogy mennyire fejlett! Mindenki más ütemben fejlődik!!! Egy korán érő lány sem értékesebb ezért, és Te sem vagy kevésbé jó és értékes attól, hogy még nem menstruálsz!!! Menj orvoshoz, de a büdös folyás és a viszketés miatt!!!
2012. aug. 21. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!