Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Macmiror complex hüvelykúp?

Macmiror complex hüvelykúp?

Figyelt kérdés

A nődoktorom nagyon enyhe bakteriális fertőzésre írta fel, fél dobozzal kellett csak vennem (12 van egy dobozban, de nekem a nőgyógyász 6ot írt fel), így nem adták mellé a betegtájékoztatót és a dobozt, a nevét is csak a levélen láttam, és abban sem vagyok biztos, hogy ez a neve. Szőlőszem nagyságú és alakú narancsárga tablettaféleségek.

A kérdéseim azok lennének, hogy nem tudjátok-e véletlenül, menstruációs vérzés enyhébb szakaszában, mikor este már nem vérzek, lehet-e használni, van-e értelme?

És lehet-e használata mellett nemi életet élni?

Sürgős lenne, mert szeptembertől a párommal kb 4-500 km távolságban leszünk, és nem szeretném itthon tölött időm utolsó 2 hetét a menstruációm végére meg a 6 tabletta elhasználatára várva tölteni...

Előre is köszönöm!

2012. aug. 19. 09:18
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
en is hasznaltam macmiror de nem segitet a cervugid sokkal job.menstruacio eseten nem ajanlott hasznalni mert nagyon egeto hatasal lesz. a nemi elet tilos ijenkor mert konyen meg fertozheteted a parodat is es neki is csipni fogja a macmiror a nemi szervet. sajat tapasztalat.
2012. aug. 20. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!