Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Orvoshoz kell ilyen problémáva...

Orvoshoz kell ilyen problémával menni?

Figyelt kérdés
Sokat fáj a méhem, időnként olyan érzésem van mintha valami kifelé megnyomna. Rettenetesen sokat alszom és folyton fáradt vagyok.Terhesség kizárva.

2012. aug. 18. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen jobb lenne, ha orvoshoz mennél. Remélem semmi baj nem lesz soha! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. aug. 18. 17:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi remélem nem lesz gond, de nagyon félek.A hasam is akkora mint egy 8 hónapos kismamának. :( pedig nem eszek sokat.
2012. aug. 18. 17:54
 3/6 A kérdező kommentje:
de a th teszt negatív
2012. aug. 18. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:

lehet inkább a beleiddel van a gond. Ilyenkor a has is kidudorodik. Emésztéssel minden rendben van ?? nem puffadsz? HJA rossz az emésztés rossz az anyagcsere az okozhat fáradékonyságot. Nem rátana mozogni.

De ha nem így gondolod akkor menj el nődokihoz

2012. aug. 18. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is ez van,szűz vagyok még,terhes tuti nem vagyok,engem most vizsgálnak lisztérzékenységre,
2012. aug. 19. 09:58
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket, egyenlőre meglátom mit mondanak a vizsgálatok
2012. aug. 19. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!