Szerintetek vakbélgyulladásom van?
Figyelt kérdés
Hétfőn múlt el a menstruációm és szerda óta fáj az alhasam.Szerintetek vakbélgyulladásom van vagy más bajom lehet?2012. aug. 17. 21:22
1/4 anonim válasza:
előtte még sosem volt ilyen? nem vagy túlságosan ideges/görcsös mostanában?
de ezt gépen keresztül kétlem, hogy bárki is pontosan megtippelné neked. menj el a háziorvosodhoz és mondd el neki a problémáidat, ő pontosan fogja tudni, hogy mit kell tenni
2/4 A kérdező kommentje:
Júliusba is fájt a hasam.Ügyeletre elmentünk de semmit nem mondott és kaptam gyógyszert a hasamra.Azóta nem fájt csak szerda óta fáj
2012. aug. 17. 21:28
3/4 anonim válasza:
ha az alhasad fáj, az valószínű petefészek gond lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
De volt olyan,hogy a gyomrom is fájt.Szombaton nagyon rosszul voltam.Hányingerem is volt meg szédültem ja és még fájt is a fejem(a fejfájás lehet,hogy mástól fájt)
2012. aug. 20. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!