Vakbélgyulladásom van?
Nekem egyszer volt ilyen, kiderült, hogy még idült vakbélgyulladásom sincs (ami ugye nem olyan vad, mint az akut). Az összes létező vizsgálatnak alávetettek, de nem derült ki semmi, végül széttárták a kezüket, azt mondták, növőgörcs. A vicc csak az, hogy 23 éves voltam és már nem nőttem (azóta se).
Szóval vannak ilyen rejtélyes dolgok. Nyilván nézték a többi hasi szerved is, ugye?
Üdv a klubban... Főtt krumpli, főtt rizs, így, natúran 1-2 napig, ne sózd meg. Sok szénsavmentes ásványvizet igyál, meg kamillateát, hársfateát. Utána lassan lehet visszatérni a rendes táplálkozáshoz. Háztartási keksz, kevés kenyér, párolt hal stb. Nekem ezt mondta az orvos 1 éve.
Itt is van tipp:
Most én is ezzel szenvedek megint, épp most ettem meg a főtt krumplimat.
Remélem tudtam segíteni. Kitartást, s mihamarabb gyógyulj meg.
Lemaradt az elejéről, hogy egyél... :)
De nem tudom, mi bajod lehet, ha nem bélgyulladás, nem értek hozzá, viszont ettől a diétától nem lesz bajod, egy próbát megér. Ha meg rosszabbul vagy, akkor nyilván irány az orvos
Emberek! A bélgyulladás és a vakvéggyulladás nem ugyan az.
Ha vakbélgyulladásról beszélünk akkor a jobb oldalon csípőtájékon jelentkezik a fájdalom. Nyiroksejteket tartalmaz így nem segít rajta a diéta.
Nekem amikor begyulladt nagyon fájt, az egész hasfalam bekeményedett és meg is műtöttek. Ha a várképed normális akkor nincs a szervezetedben gyulladás. Vmi más a ludas!
Nekem azt mondta az orvosom, hogy a vakbélgyulladásnak is lehetnek olyan tünetei, mint a rendes bélgyulladásnak. Amikor nálam jött ki először, nem véletlenül nézték meg először a vakbelem, utána meg a többit. Bár amilyen sarlatánok vannak mostanában orvos címszó alatt... (Egy barátomat megműtötték a veséjével, majd kiderült, az epéjének van baja, a veséje ép volt. Az epeműtétjét elrontották, meghalt - és ez sajnos csak egy példa.)
Nem vagyok látnok, nem tudom, a kérdezőnek konkrétan milyen panaszai vannak. Ha azok, amik megegyeznek a bélgyulladáséval, kipróbálhatja a diétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!