Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombám van mit csináljak...

Hüvelygombám van mit csináljak? (bőbben lent) 16/L

Figyelt kérdés
vagy tegnap óta furaszagú és ma már túrószerű izé jött belőlem de nagyon büdi.. még sose voltam nőgyógyásznál.. mi segít a leggyorsabban és mi a leghatékonyabb (már nem vagyok szűz egyébként) és lehet hogy ez egy intimkendőtől van?:O

2012. aug. 17. 01:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%
Mondjuk elmenni orvoshoz,ahelyett,hogy itt kérdezősködsz. És pl. nem elkezdeni nemi életet élni 16 évesen... meg védekezni. De neveljenek inkább a szüleid... mindenesetre menj orvoshoz.
2012. aug. 17. 08:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Annak, aki nemi életet él évente egyszer el KELL!!! menni egy vizsgálatra (cytológia + ultrahang), hogy megbizonyosodjon arról, hogy egészséges. Sajnos ezt nagyon kevés nő tartja be! Másféle gondok, gyulladás, fertőzés, stb. előfurdulhat máskor is, ilyenkor szintén dokihoz kell menni.

Ezeket amúgy a legegyszerűbb megelőzni rendes ph4-es intim lemosó használatával vagy sima vízzel történő mosakodással.

Havonta egyszer van rendelés?? Te most magánrendelésre gondolsz? Nyugodtan menj el rendelőintézetbe, ott minden nap van járóbeteg ellátás. Ennek mihamarabb próbálj véget vetni, mert ha halogatod, csak rosszabb lesz.

2012. aug. 17. 09:46
 13/14 A kérdező kommentje:

kedves válaszoló a szüleim szarnak rám mióta megszülettem... anyám rég meghalt apámmal meg azt se tudom mivan...szóval bocs nemfognak nevelni...

és nem magánrendelés csak ez nem nagy város

2012. aug. 17. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2012. aug. 17. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!