Logikus az, hogy amióta tampon helyett betétet használok, egy- két nappal lerövidült a menstruációm?
Figyelt kérdés
Személy szerint örülök neki, mert 6- 7 nap volt, most pedig 4 max 5 nap. Van összefüggés?2012. aug. 16. 18:57
11/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Lehet benne valami, mert én is sokáig használtam tampont és 6-7, de valamikor 8 napos is volt a vérzésem. Most, mivel babát szeretnénk, azt javasolta a nőgyógyászom, hogy inkább betét, mert a tamponban órákon át pangó vér fertőzést is okozhat. Láss csodát két ciklus óta 4-5 napos lett újra a vérzés. És azért az évek során úgy érzem sokat fejlődtek a betétek.
12/16 anonim válasza:
Kedves 08:03-as Válaszoló! El sem tudod képzelni, mennyire örülök a válaszodnak, mert ez azt bizonyítja, hogy mégsem vagyok olyan hülye, mint azt sokan gondolják! Köszönöm!!!
13/16 anonim válasza:
Nem hülye nem vagy, csak egy csomó mindenről mi nők nem is tudunk! Olvastam azt is, hogy a tampon a hüvely izomzatát is gyengíti! Tinikoromban nagyon utáltam a betétet, mert nem tapasztaltam ki, melyik a jó. Most viszont úgy gondolom, hogy vásárlok néhány fajtát és kísérletezem vele. Lehet, hogy az én butaságom, de mintha nem is görcsöltem volna annyira.
14/16 anonim válasza:
A 08:13-as vagyok. Én is sokszor írtam már, hogy a tampon miatt pangó vér fertőzéseket okozhat, de ezért sokan lehülyéztek, meg bunkóztak. Ezért örülök, hogy a 08:03-as Válaszoló megerősítette amit én is szoktam írni!
15/16 A kérdező kommentje:
Igazsag szerint most itthon vagyok, igy konnyu betetet hasznalni. Viszont kicsit felek, mi lesz ha megint dolgozni kezdek. Na de a lenyeg, hogy az egeszseg az elso. Remelem, meg lesznek tovabbi pozitiv hatasai a "tampon nem hasznalatnak". Mondjuk en tudtam, hogy lehet tole ez a betegseg amit mondanak, mivel ra is van irva a papirra.
2012. aug. 21. 12:55
16/16 anonim válasza:
Kedves 8:13-as és Kérdező! Én a 8:03-as vagyok, nevezetesen Évinek hívnak. A babaügy miatt három nődokival is beszéltem a tampon vs. betét kérdésről, mindhárman inkább a betétet javasolják. Mert így a tisztulás hamarabb végbe megy. Sok év tamponozás után most furcsa volt újból a betét, mert mindig is féltem az átázástól. A munkahelyen meg főleg nincs időm WC-re rohanni. Így az erősebb napokon éjszaki betétet használtam nappal is. Szerintem érdeme kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!