A barátommal 2-2 és fél hónapja feküdtünk le és akkor is védekeztünk. Azóta nem voltam senkivel. A múlt hónapban megjött rendesen 7-én és kb 5-6 napig tartott ahogy mindig. De most 1 hete késik. és 2éve menstruálok. Mi lehet a baj? 14/L
na ezaz! nem érti a menstruáció lényegét... azért menstruálsz, mert nem lett megtermékenyítve a petesejt... és utána új petesejt kezd el érni... ergó, ha szex után menstruálsz, nem termékenyült meg a petesejt, tőszavakban: nem vagy terhes!
na.. és méghogy ne szóljuk le... előbb a saját működésed kéne megértened, minthogy egy farkat vegyél a combjaid közé...
buta vagy
!!!
baromságot találtál kislány:)
előző: nem talált baromságot, mert tényleg van ilyen. nem az összes nőnél, de terhesség alatt is lehet menstruáció.
de én sem értek vele egyet h 14 évesen ilyeneket csinál.
Az első baj,hogy 14 évesen rendszeresen nem életet élsz. A másik,hogy dicsőségnek érzed,hogy a barátod mellett nem feküdtél le senkivel.
De a legnagyobb gond az,hogy sok hozzád hasonló lány van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!