Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nem értem, a multkor vettem 1 tesztet a pozitiv lett, gyogyszert szedek ugy! Erre ma rendesen megjott ahogy kell, na ilyenkor mi van?
Kémiai terhesség volt.Csak megfogant,de nem ágyazódott be a baba,ezt mutatta ki a teszt.
A másik lehetőség,hogy terhes vagy és azon ritka nők közé tartozol,akik menstruálnak a terhesség alatt is.
Nekem is volt ilyen. Reggel pozitiv teszt, 2 őra múlva megjött - elment a baba - mágig azt hiszem, azért mert mellbevágott, hogy a férjem nem úgy fogadta a hírt, ahogy vártam,:((
Azóta van egy 8 hónapos tündéri kislányom, de az a vetélés ma is fáj.
Egyáltalán miért jutott eszedbe tesztet csinálni? Nyilván volt vmi olyan dolog, ami miatt gondolhattál a terhességre....pl kimaradt tabletták stb...
Ha meg ilyen volt,. akkor nyilván terhes lehetsz...
sosem hagytam ki egy szemet sem,hanem nagyon fajt a hasam ,azt hittem felfaztam szedtem ra gyogyszert de nem mult,es ezert vettem 1 tesztet,es igy derult ki.
Szoval nem ertem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!