Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hüvelyem és a végbélnyílásom...

A hüvelyem és a végbélnyílásom között van két nem is olyan kis dudor, ami nagyon fáj, mi lehet az? : S

Figyelt kérdés
Tegnap ráadásul el kezdett vérezni is, nagyon undorító, mi lehet ez??
2012. aug. 15. 07:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Azért teszek fel itt kérdést, mert hátha van valakinek valami használható ötlete. Az alapján, amit te mondasz, az egész "egészség" kategóriát meg kellene szüntetni, mert menjen inkább az orvoshoz mindenki, felelőtlenség itt kérdezősködni...

Azért kedves tőled, hogy aggódsz, de ha meg kiderül, hogy csak valami semmiség, akkor meg a doki fog jól lecs*szni, hogy minek rohangálok hozzá...

2012. aug. 16. 17:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha végigolvasod a válaszokat, akkor nem csak én írtam, hogy menj orvoshoz!
2012. aug. 16. 17:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Megint az első vagyok. Sok értelme nincs az egészség kategóriának, mert sokan, mint pl. Te is, azt hiszik/hiszed, hogy ez helyettesíti az orvosi vizsgálatot. Itt mindenki csak a saját tapasztalatát tudja leírni, de azt látatlanban senki nem tudja, hogy Neked mi bajod van. Ezt a lehető legjobb szándékkal írtam!!!
2012. aug. 16. 17:23
 14/19 A kérdező kommentje:
na és mégis milyen orvoshoz...
2012. aug. 18. 11:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Pl. nőgyógyász. Mivel intim területen van és az a nőgyógyászra tartozik. Aztán ha kell, ő úgyis tovább küld. Megint az első voltam.
2012. aug. 18. 12:07
 16/19 A kérdező kommentje:

Nőgyógyászattól rettegek. Fél éve voltam először, 19 évesen, szűzen és még most is rosszul leszek, ha eszembe jut.

Ultrahangos vizsgálat kellett, és olyan brutális módon dugta fel a doki, meg forgatta jobra balra, hogy azt hittem, meghalok... Na azóta is rettegek, pedig már rég vissza kellett volna mennem a cisztám miatt is... :S

2012. aug. 18. 21:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

jaj hülyesség az orvos.. ragyás a hátam nekem is, kezelhető dolog, nem ügy. néha nekem is szokott lenni ott lent igeny ragya szerű. egyszer ki is jött magától, úgy nézett ki mint egy rendes ragya. nem kell túlspilázli, semmi bajod nem lesz az orvos meg max röhög egy jót. azt meg nem hiszem h semmijen módon nem szőrtelenítesz.

ui.: van olyan ragya is amit nem szabad kinyomni, inkább várd meg míg elmúlik. kb 1 hét

2012. szept. 1. 17:22
 18/19 A kérdező kommentje:

de ez nem az, és itt tényleg nem szőrtelenítek semmilyen módon. (úgy vagyok vele, hogy minek, úgy sincs senkim :/)

És még mindig ott van és fáj, de nagyon... :S De tényleg ha semmi "extra" akkor meg a doki kiröhög :S

2012. szept. 4. 10:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha még mindig ott van, menj bőrgyógyászhoz.
2012. szept. 4. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!