Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Én 17 éves vagyok és nagyon...

Én 17 éves vagyok és nagyon elkezdett hullani a hajam de tényleg nagyon. Tudtuk ti rá valamit ami megállítja?

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A lanyom 5 eves volt, es csomokba hullt a haja. Elvittem orvoshoz, minden fele vizsgalatot csinaltak, es kiderult, hogy az orr mandulajatol hullt ki. De a baratnom haja a mandulajatol, hullt.

Mindenkepp menny el orvoshoz. :)

32/N

2009. júl. 24. 22:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
vannak 17 éves barátnőim és nekik is ez a gondjuk, és nekem is...:S
2009. júl. 24. 22:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Forcapil kapszulát vegyél,az jobb mindennél.Kb 3000ft 60db.Nekem elmúlt a hajhullás lőle és most tiszta tüsi a fejem.Kinőttek újra.
2009. júl. 25. 13:06
 14/14 anonim ***** válasza:
sörélesztő tabletta. olcsó és jó a bőrre, hajra, körömre, én minden összel és tavasszal csinálok egy kúrát! a revalid is jó, de nagyon drága!!! de el kell menni egy vérvételre, ott sok minden kiderül, és ha nincs szervi baj, akkor jöhet a sörélesztő tabletta!
2009. júl. 25. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!