Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használhatok Canestent?

Valaki : kérdése:

Használhatok Canestent?

Figyelt kérdés
Nagyon sok a folyásom, állandóan folyik, az előbb bugyit kellett cserélnem,mert olyan nedves lett, de ha este nézek a bugyimra, sok száraz váladékot látok rajta,de közelsem annyit, amit nap közben éreztem kifolyni. Az is folyás,csak átlátszó? Vagy mi az? Dokihoz 3 hónap múlva megyek, sehogy sem tudtunk előbb időpontot szerezni... Ez vajon fertőzés? Semmi mást nem érzek,nem viszket,meg semmi. Érdemes Canestent használnom? Ha mégsincs fertőzésem, árthat?
2012. aug. 14. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne használj, hanem menj orvoshoz, hiszen nem tudod mi a bajod, viszont a Canesten csak gombára jó, de nem mindegyik fajtára.

[link]

Ezt alaposan olvasd át!!!

2012. aug. 14. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Sürgősséggel fogadniuk kell!!!
2012. aug. 14. 12:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen,de ahoz fel kéne mennem a háziorvosomhoz, és elmondani neki. De szerintem azzal,hogy sok a folyásom nem fog sürgősségi ellátást kérni nekem... :(( Úgyhogy nem tudom mi legyen
2012. aug. 14. 12:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem gombád van, akkor a Canestennel több kárt csinálsz, mint hasznot. Első voltam megint.
2012. aug. 14. 13:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor kivárom a 3 hónapot,talán nem lesz baj, vagy felmegyek a háziorvosomhoz,még nem tudom...

Mindenesetre nagyon köszönöm a válaszaidat, sokat segítettél :) Minden jót kívánok Neked!

2012. aug. 14. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! :) Köszönöm és én is minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. aug. 15. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!