Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek mennyi a folyása átlagon...

Nempublikus kérdése:

Kinek mennyi a folyása átlagonsan? Mármint épphogy meglátszik, vagy nagy foltot hagy a fehérneműn?

Figyelt kérdés
Mert nekem igen, egy marhanagy folt minden este látom,mikor zuhanyzom. És a hüvelyem érzem, hogy mindig nedves. A színe fehér, néha átlátszó. De semmi más tünetem nincs (égő,viszkető érzés).Szaga van, olyan savanykás, nem tudom,hogy az normális-e? Ez vajon gomba? És kibírja még 3 hónapig doki nélkül? Mert addigra van időpontunk, pedig végigkérdeztük az összes lehetséges dolit, senkinél sincs előbb időpont...
2012. aug. 14. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, hiszen a hüvelyváladék szaga, alapból is savanykás. Írtad is, hogy nem csíp vagy viszket a puncid, tehát ne aggódj! :)
2012. aug. 14. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem változó a mennyisége, van, hogy több, van hogy kevesebb. a szag szerintem normális, mert alapból a hüvelynek savas a ph-ja.
2012. aug. 14. 11:13
 3/5 anonim válasza:
Én mindennap használom emiatt az always éjszakai betétet, mert nélküle olyan mintha be pisiltem volna, na meg még tetézi az izzadtság is ilyenkor nyáron!!
2012. aug. 14. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam szintén ugyanez a szitu, mint ami nálad is, kérdező. Ez természetes folyamat, így tisztul a hüvelyed. Ha nem észlelted, a tüneteket, amiket a kérdésben leírtál, akkor nincs semmi gond! :)

22/L

2012. aug. 14. 12:46
 5/5 manddozsa válasza:

Ez normális!

AZ menstruációs ciklus első 14 napjában általában átlátszó nyúlós a normális állapota a hüvelyfolyásnak. A ciklus 14-18. napja között bő váladékozás figyelhető meg, ami arra utal hogy ovulálsz vagyis peteérésed van. A ciklus végén pedig fehér sűrűbb váladék a megszokottabb! DE ha eltér sem gond, mivel ha nem viszket, nem ég, nem csíp a vizeleted, nem véres a folyásod vagy barnás semmi gondod aggódni!!!

Ui: egy szülésznő hallgató

2012. aug. 14. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!