Menstruációs eredetű fejfájásra mit ajánlanál?
Figyelt kérdés
Minden hónapban 2 napig fáj migrénszerűen, amikor megjön, hiába veszek be gyógyszert, nem múlik el és nem enyhül. 2 nap után magától megszűnik. Próbáltam: Cataflam, Quarelin, Algopyrin, Algoflex, Nurofen. Van még valami? Esetleg természetes módszer? Gyógytea, homeopátia?2012. aug. 14. 10:14
1/3 anonim válasza:
Tudok még egy lórúgást, amit én is gyakran szedek erős fájdalomra: Flector por (vényköteles)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, majd megkérdezem a dokit, felírná-e nekem.
Komolyan mondom, már nem bírom, dolgoznom kéne, de szétmegy a fejem, égnek a szemeim...
2012. aug. 14. 13:26
3/3 anonim válasza:
Nálam még rosszabb: hányinger, hányás, hasmenés, szédülés, és olyan is volt, hogy elájultam. :/
Úgyhogy nagyon rosszul tudok lenni olyankor én is. :/
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!