Hogyan kell tamponnal pisilni? (nagyon fontos)
Figyelt kérdés
Más lányoktól azt hallom, ők tudnak, de nekem egyszerűen nem sikerül. És most azért lenne fontos, mert holnap kell mennem kivizsgálásra, ahol vizeletmintát is néznek, viszont ma jött meg. Most mit csináljak? Ha pisilek úgy, hogy tampont használok, akkor kicsúszik, ha pedig próbálom óvatosan visszatartani, akkor a vizeletem folyik össze vissza, és tuti olyan lesz a húzófonal, nem beszélve a kezemről. Egy kivizsgáláson ráadásul abba a kicsi csőbe így tök macerás beletalálni! Jajj nagyon kérlek segítsetek!2012. aug. 14. 08:04
11/19 anonim válasza:
A tampon zsinórját húzd az egyik combod felé.
12/19 anonim válasza:
Ha a kezed pisis lesz, azt csak megtudod mosni. Előző voltam.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. aug. 14. 08:42
14/19 anonim válasza:
1. Elhiszek neked bármit, de te is hidd el, hogy két okból csúszhat ki a tampon pisiléskor:
- ha nem rakod eléggé fel,
- ha megtelt.
Úgy is megtelhet, hogy lepisiled a fonalat, azon keresztül ázik a tampon.
2. A tampont nem a hüvelymérethez, hanem a vérzés mennyiségéhez kell igazítai. Nagyobbat csak akkor kell venni, ha 4 óránál gyakrabban kell cserélned.
Amit tehetsz: először megmosdasz, beteszel egy tiszta tampont - utána mész pisilni. Nem fog kicsúszni, ha jó helyre rakod.
A kezedet pedig meg tudod mosni, ha lepisiled, nem? Semmi nem fog történni. Szerinted ha gyereked lesz, hányszor kell megfognod a pisis pelust, és hányszor fog lepisilni, miközben tisztába teszed?
15/19 anonim válasza:
A tampont egész magasra kell felhelyezni, ahol a záróizmok megtartják. Ha jó helyen van (és még nem telt meg teljesen), akkor akárhogy erőlködhetsz, az ott marad a helyén, sőt, még kivenni sem egyszerű. Ha kicsúszik, akkor valószínűleg nem teszed elég magasra. A tampon méretétől nem függ a dolog. Ha ma már úgyis használod a tampont, próbáld meg minnél magasabbra feltenni és próbálj vele kicsit erőlködni, hogy kicsúszik-e vagy sem, remélem sikerülni fog.
16/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Valószínű nem helyezem fel tényleg olyan mélyre... :( Utálom a tampont, nagyon ritkán használom ezt a megoldást. Hányingerem van tőle, idegesít, hogy egy idegen anyag van bennem. Maga a tudat kényelmetlenséget okoz, szerintem ezért sem merem úgy feltolni, ahogy kéne. Na de most akkor megpróbálom... Köszönöm mindenkinek!
2012. aug. 14. 09:45
17/19 anonim válasza:
A tampont odáig kell felhelyezned, ahol már "befordul" közel vízszintesbe. Tehát jóformán az egész középső ujjadnak fel kell csúszni, hogy jó helyen legyen.
18/19 anonim válasza:
Szerintem meg meg kellene várni míg elmúlik a menstruáció,mivel ilyenkor a vizelet összetétele megváltozik,ezért az eredmény nem lesz valós.Ezt pont a múltkor beszélgettük néhány kollégámmal(ápolók,orvosok).
19/19 anonim válasza:
ha menstruálsz nem is lehet vizeletet adnod én is tampont használok és hazaküldtek h menjek máskor mert a szervezetbe ilyenkor nem úgy vannak a dolgok mint amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!