Nagyon-nagyon-nagyon fontos! A? lent
Figyelt kérdés
Na szóval! Holnap megyünk kirándulni tengerpartra, és héthőn fog megjönni a menzeszem, és már nagyon vártam a kirándulást és, hogy fürüdhessek! Mivel tudnám késleltetni? Citrom? A citrommal max hány napot? Fog. gátlót nem szedek, késleltető tabim nincs itthon, és most nem tudok elmenni gyógyszertárba! Tampont nem tudok felhelyezni mert még szűz, és nagyon-nagyon szűk vagyok! Nagyon kérlek, hogy segítsetek! Előre is köszönöm a normális válaszokat és kérlek a bunkók kíméljenek!2012. júl. 27. 15:36
1/12 anonim válasza:
Nem lehet késleltetni. Neked kell alkalmazkodni a mensidhez és nem fordítva. Próbálkozz minivel.
2/12 anonim válasza:
Ha menstruálsz akkor kitágul annyira a szűzhártyád hogy egy mini tampont fel tudj tenni. Úgyhogy lehetetlen hogy azért nem tudod felhelyezni mert szűk vagy...
3/12 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy a minit fel tudom helyezni, mert már próbáltam akkor amikor a legerőssebb volt, és nem megy! Ezzel a problémával már orvosnál is voltunk, és az orvos is csak azt mondta, hogy minden rendben, de nagyon szűk vagyok! Amúgy köszönöm az eddigieket!
2012. júl. 27. 15:47
4/12 anonim válasza:
Akkor így jártál, semmivel sem tudod késleltetni, ezek csak városi legendák.
5/12 A kérdező kommentje:
Falusi vagyok! :) XD
2012. júl. 27. 16:06
6/12 anonim válasza:
A citrom segíti,hogy előbb megjöjjön , és a nagyon erős menta tea nekem késleltette,és nagyon kevés volt. Ennyit tudok segíteni!:) ,de a citrom nem megoldás..
7/12 anonim válasza:
Uborkát próbáltad már? Nagyon hatásos,nekem mindig bejön!
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, az van is itthon holnap egész nap uborkát eszek!Még 1x nagyon köszönöm!
2012. júl. 27. 21:03
10/12 vroncsi00 válasza:
Tudom milyen érzés képzeld ugye nyár van akkor mindig el szoktam menni vitorlás táborba és pont szerdán amikor a legjobb idö volt akkor jött meg elöször a többi két napon meg szomorúan néztem a többieket a hajó orráról ahogy úsznak meg hülyéskednek és sajnos még én sem tudok fel helyezni tampont :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!